Modu yapan yapımcının güncelleyip piyasaya sürmesi gerekli.Güncel mod istiyorsanız KamyonYama.Com - Kamyon Oyunları Mod ve Yama Sitesi bu siteye bakabilirsiniz burda 1.48 için baya mod piyasaya sürüldü.Ben ETS 2'ye mod kurup oynamak istiyorum fakat benim sevdiğim hiçbir mod 1.48 değil. Bu modu nasıl 1.48 yapabilirim? Eski sürümü 1.47.
Zahmetli olacaktır.ETS Studio'dan yapılmazmı, modu orada açıp.
Yapılabiliyorsa yaparım. Zahmetli olsun bir şey olmaz.Zahmetli olacaktır.
GamemodsTR Discord sunucusuna girip yardım alabilirsiniz.Orda bilgili kişiler var.Yapılabiliyorsa yaparım. Zahmetli olsun bir şey olmaz.
Girdim sordum şuan cevap veren yok.GamemodsTR Discord sunucusuna girip yardım alabilirsiniz.Orda bilgili kişiler var.
Bazı modlar kilitlidir, kilitli olmayanları bir sıkıştırılmış dosya açma programı (7zip) ile açabilirsiniz. Orada da manifest.sii dosyasındaki yeri güncelleyeceksiniz. Kilitli modları da SXC Extractor programı ile açabilirsiniz. Ama bazı kilitliler böyle de tam açılamıyor.Ben ETS 2'ye mod kurup oynamak istiyorum fakat benim sevdiğim hiçbir mod 1.48 değil. Bu modu nasıl 1.48 yapabilirim? Eski sürümü 1.47.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.