ETS 2'de direksiyon seti varken yokuşta kalkamıyorum

Ramazan şhan

Hectopat
Daha fazla  
ETS 2 MP oynarken Rampage v 902 direksiyon setini kullanıyorum. Debriyajı hemen kavradığı için tır hemen stop ediyor. Bu yüzden yokuşta kalkış yapmam çok zor oluyor. Özellikle kirkenes yokuşunda durunca çok zor kalkabiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
ETS 2 MP oynarken Rampage v 902 direksiyon setini kullanıyorum. Debriyajı hemen kavradığı için tır hemen stop ediyor. Bu yüzden yokuşta kalkış yapmam çok zor oluyor. Özellikle kirkenes yokuşunda durunca çok zor kalkabiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Debriyaja basarken birinci viteste al, el frenini kaldır, gazı fulle ve bir anda debriyaj ayağını çek el frenini indir.
Ben böyle çok rahat kaldırıyorum.

Debriyaj ayarı sende normal ise ortalanmışa çek ortalanmış ise normale çekip alttaki çubuğu ortaya doğru al sarı çizgi ortada olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı