ETS 2'de en hızlı tır hangisi?

MedX

Hectopat
Daha fazla  
ETS 2'de güncel olarak kodlamasız en hızlı tır hangisi? Hangi şasi, motor, şanzıman takılmalı? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Hacı hepsine bakmaya üşendim ama Volvo en hızlı tır.

2012 den beri aktif oynayan bir insanım ben scania derim ama unutma seçeceğin motor , şanzıman ve şase etki eder aracın hızına ve çekişine

rahat keyfe keder 80 - 90 sürceksen yeni DAF VE MAN al kullan yok hız yapcam vb düşüncelerin varsa Scania derim alternatif volvo

Şu an ben de Scania S kullanıyorum 730 beygirlik versiyonunu. Ama en hızlısı mı bilmiyorum. Arkadaşlarla konvoyda iş alıp sürerken tırın en hızlı hali için mesela 4x2 şasi, 6 ileri bilmem ne şanzımanı mı gerekiyor?
Tırın marka, model, şasi, motor ve şanzıman bilgilerini verebilecek var mı?

Şu an ben de Scania s kullanıyorum 730 beygirlik versiyonunu. Ama en hızlısı mı bilmiyorum. Arkadaşlarla konvoyda iş alıp sürerken tırın en hızlı hali için mesela 4x2 şasi, 6 ileri bilmem ne şanzımanı mı gerekiyor?
Tırın marka, model, şasi, motor ve şanzıman bilgilerini verebilecek var mı?

6 ileri şanzıman la hız yapamazsın seri kalkarsın ama 12 ileri daha çok hız yapar unutma manuel kullanıyorsan 12 ile de seri kalkarsın kullanmasını biliyorsan tabii devirli bir şekilde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı