ETS 2'de en iyi tır hangisidir?

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.


Modifikasyon DLC'sinden kastınız nedir?
Boya paketleri ise önerdiğiniz boya var mıdır?
Volvo Tuning Pack DLC’yi kast etmiş arkadaş dostum bende bu DLC’yi kullanıyorum oldukça güzel ayrıca Scania tırlar için Mighty Griffin DLC, DAF tırlar için DAF Tuning Pack DLC ve Mercedes tırlar için Mercedes Tuning Pack DLC var bunların hepsi modifiye paketleri hepsini almalısın tırların görünüşleri oldukça güzel oluyor hazır Steam yaz indirimleri de geliyorken kaçırma derim.
 
Scania eski kasayı beğeniyorum ben. 730 bg yap. Şanzıman alison 4500 r yap. Tırın 6.2/4 olsun hem performansından kaybetmezsin hem de yol tutuşu iyi olur.
 
Oyunda 500 küsur saatim var ve yol tutuş konusunda bana göre kesinlikle Mercedes New actros en iyisi , hız konusunda ise de Volvo 750 HP en iyisi. Scania son hızı yüksek olduğu için şanzıman oranından dolayı biraz yavaş ivmeleniyor ama Volvo'ya göre de son hızı biraz fazla.
 
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.


Modifikasyon DLC'sinden kastınız nedir?
Boya paketleri ise önerdiğiniz boya var mıdır?
İlk link bahsettiğim DLC. İkincisi ise hem 3 tane yeni boya ekleyip tırınıza bir kaç tane daha fazladan modifikasyon veriyor.
 
İlk link bahsettiğim DLC. İkincisi ise hem 3 tane yeni boya ekleyip tırınıza birkaç tane daha fazladan modifikasyon veriyor.

Çok teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı