ETS 2'de eski hesabı geri getirme

Mustafa_06

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımın Windows'u çöktü ben de format attırdım ve ETS'yi yeniden yükledim ama eski hesabım silinmiş. Eski hesabıma geri nasıl giriş yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımın Windows'u çöktü ben de format attırdım ve ETS'yi yeniden yükledim ama eski hesabım silinmiş. Eski hesabıma geri nasıl giriş yapabilirim?

Bilgisayarınız sıfırlanmadan önce oyunu oynarken Steam Cloud açık mıydı? Eğer açıksa ETS 2 oynanın yanında senkronize et diye bir buton olmalı ona basın, yoksa Save yollarıyla heasbınızı kaydedip bir USB'ye attıysanız geri alabilirsiniz, hiçbiri yoksa yapacak bir şey yok.

Bilgisayarınız sıfırlanmadan önce oyunu oynarken Steam Cloud açık mıydı? Eğer açıksa ETS 2 oynanın yanında senkronize et diye bir buton olmalı ona basın, yoksa Save yollarıyla heasbınızı kaydedip bir USB'ye attıysanız geri alabilirsiniz, hiçbiri yoksa yapacak bir şey yok.

Steam Cloud açıktı diye hatırlıyorum zaten hesabı açarken ona hiç dokunmamıştım

Gitmisse hesabında steam cloud kapalıymıştır o yüzden Eski Hesabına artık giremezsin ama oyunu bitirdim istersen sana dosyasını atiyim oyunun kurulu olduğu yere at
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Belgeler içinde bulunan kayıt dosyalarının yedeğini almadıysanız erişemezsiniz. Eğer oyun orjinal ve Steam sürümü ise Cloud Servisi üzerinden erişebilirsiniz, hesabınıza giriş yapmanız yeterlidir.

Belgeler içinde bulunan kayıt dosyalarının yedeğini almadıysanız erişemezsiniz. Eğer oyun orijinal ve Steam sürümü ise Cloud Servisi üzerinden erişebilirsiniz, hesabınıza giriş yapmanız yeterlidir.

Kayıt dosyalarının yedeğini almadım ama oyun orijinal ama Cloud'dan bir türlü bulamadım nasıl geri yüklendiğini

Sağ tıklayıp özelliklere girdim ama Steam Cloud'u göremedim

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    110,7 KB · Görüntüleme: 345

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı