ETS 2 var ama DLC yok hepsini alsam Kirkenes'e girebilir miyim? Ayrıca etkinliklerini yapsam ödülleri satıp paraya dönüştürebilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım bana harita hariç boya dorse vb hepsini almak zorundasın diyor beni kekliyor o zaman kirkenese gidebilirsin diye.Bütün harita DLC'lerini alarak ProMods yükleyebilirsin. Bu sayede Kirkenes'e gidebilirsin. Etkinliklerde düşen eşyalar genellikle 1 dolar bile olmuyor.
Su an aynı durumdan müzdaribim. TR modu yüklemek istedim tüm DLC ler olmak zorunda onunda şu an ederi 25 dolar yani yaklaşık 1000TL. Değer mi direksiyon seti olsa evet değer fakat şu an gerek yok. CS kasa paralarıyla biriktirmeye devamArkadaşım bana harita hariç boya dorse vb hepsini almak zorundasın diyor beni kekliyor o zaman kirkenese gidebilirsin diye.
cs de para nasıl kazanılıyorSu an aynı durumdan müzdaribim. TR modu yüklemek istedim tüm DLC ler olmak zorunda onunda şu an ederi 25 dolar yani yaklaşık 1000TL. Değer mi direksiyon seti olsa evet değer fakat şu an gerek yok. CS kasa paralarıyla biriktirmeye devam![]()
Haftalık level atladıgında sana drop veriyor yani Kasa istersen 2dolara açıp skin vs. alıyorsun eğer istemezsen kasaya göre hangi türse o paraya satıyorsun 2-2.5 dolarlık kasa veriyor bazen satıyorsun. Yani şöyle bir olayı var tüm kasaları satarsan her yıl FIFA ücretsiz gelir. totalde bi 40-50 dolar ediyor çünkü.cs de para nasıl kazanılıyor![]()
İndiriyorumHaftalık level atladıgında sana drop veriyor yani Kasa istersen 2dolara açıp skin vs. alıyorsun eğer istemezsen kasaya göre hangi türse o paraya satıyorsun 2-2.5 dolarlık kasa veriyor bazen satıyorsun. Yani şöyle bir olayı var tüm kasaları satarsan her yıl FIFA ücretsiz gelir. totalde bi 40-50 dolar ediyor çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.