berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #1 Resimde gördüğünüz gibi farlar kare oldu. Ne yapacağım? Aynı şekilde çakarlarda. Dosya Ekleri sesadf.jpg 79,2 KB · Görüntüleme: 182
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #21 ahmttrn60 dedi: Deneyip yazar mısın? Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam Artı 0 Eksi
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #22 berkanSs dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Oyununuzdaki bütün modları devre dışı bırakın bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
berkanSs dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... Oyununuzdaki bütün modları devre dışı bırakın bir de öyle deneyin.
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #23 Modları devre dışı bırakınca olmuyor açınca oluyor ama hangi mod çözemedim Onla uğraşıyordum dünden beri hangi mod diye Artı 0 Eksi
Modları devre dışı bırakınca olmuyor açınca oluyor ama hangi mod çözemedim Onla uğraşıyordum dünden beri hangi mod diye
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #24 berkanSs dedi: Modları devre dışı bırakınca olmuyor açınca oluyor ama hangi mod çözemedim. Onla uğraşıyordum dünden beri hangi mod diye. Genişletmek için tıkla... Hocam şu yazınıza bir virgül ekleyip yazım denetimlerini uygular mısınız? Hiçbir şey anlamadım. Artı 0 Eksi
berkanSs dedi: Modları devre dışı bırakınca olmuyor açınca oluyor ama hangi mod çözemedim. Onla uğraşıyordum dünden beri hangi mod diye. Genişletmek için tıkla... Hocam şu yazınıza bir virgül ekleyip yazım denetimlerini uygular mısınız? Hiçbir şey anlamadım.
KS KS berkanSs Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 463 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #25 Bir mod yüzünden oluyor hocam onu anlatmaya çalışıyorum. Artı 0 Eksi