ETS 2'de gamepad ayarı olmuyor

MeteCeylan22

Hectopat
Daha fazla  
Senelerdir oynadığım gamepad düzeni kendi kendine değişti ve Steam'in orijinal düzeninden başka düzeni seçememiyorum. Başka düzen seçiyorum, uygula diyorum kabul ediyor düzeni. Oyuna giriyorum Steam'in orijinal. Kendi düzenine geri dönüyor. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Biraz daha uğraşırsam Steam'i sileceğim. Çok sinirimi bozdu. Oyun oynayamıyorum.

Senelerdir oynadığım gamepad düzeni kendi kendine değişti ve Steam'in orijinal düzeninden başka düzeni seçememiyorum. Başka düzen seçiyorum, uygula diyorum kabul ediyor düzeni. Oyuna giriyorum Steam'in orijinal. Kendi düzenine geri dönüyor. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Biraz daha uğraşırsam Steam'i sileceğim. Çok sinirimi bozdu. Oyun oynayamıyorum.
Daha geçen sinir krizi geçirmeme sebep olan konu, 1.51 güncellemesiyle kontrolcü ayarlarınıda değiştirdiler ve çok daha kullanışsız saçma sapan bir şey yaptılar. Eski haline dönmek için topluluk düzeni seçıp onu elle tek tek ayarlamanız lazım aksi takdirde yaptığınız değişikler kaydolmuyor sürekli stok hale dönüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı