Bugün TikTok'ta bir kullanıcı gördüm ve Almanya'dan Türkiye doğru araba sürüyordu ETS 2'de ben de merak ettim nasıl yapılıyor.
Mesela İsviçre'den Türkiye'ye doğru araba sürerek gelmek DLC mi acaba bu dediğim?
Araba derken tırdan bahsetmiyorsanız evet arabalar DLC. Eğer tırdan bahsediyorsanız direk haritaya tıklayıp gitmek istediğiniz yeri seçerseniz yük olmasa da gidebilirsiniz.
Bugün TikTok'ta bir kullanıcı gördüm ve Almanya'dan Türkiye doğru araba sürüyordu ETS 2'de ben de merak ettim nasıl yapılıyor.
Mesela İsviçre'den Türkiye'ye doğru araba sürerek gelmek DLC mi acaba bu dediğim?
Araba derken tırdan bahsetmiyorsanız evet arabalar DLC. Eğer tırdan bahsediyorsanız direk haritaya tıklayıp gitmek istediğiniz yeri seçerseniz yük olmasa da gidebilirsiniz
Araba modunu internette ücretsiz bulabilirsiniz. Türkiye DLC'si 134TL. Sadece Avrupa kısmı bu arada. DLC genel olarak balkan bölgelerini kapsadığından Türkiye'nin az bir kısmı var.
Araba modunu internette ücretsiz bulabilirsiniz. Türkiye DLC'si 134TL. Sadece Avrupa kısmı bu arada. DLC genel olarak balkan bölgelerini kapsadığından Türkiye'nin az bir kısmı var.
Get ready to start your engines and deliver cargo around the countries of Romania, Bulgaria and Turkey. Featuring 20 new major cities, 22 new companies to deliver with, an extensive road network and much more.