YaptımTeşekkür ederim umarım çalışır ve bulabilirsiniz.
Bir üstteki mesajda arkadaş anlatmış hangi komutu bulmanız gerektiğini.Benim de bir sorum var sağ tıka sağ sinyal koydum ama sol tıka koyamadım acaba onu nasıl yapacağım? Yardım eder misin?
Kodu buldum yine aynı yoldan belgeler > Euro Truck Simulator 2 > Steam profiles > kontrolü ayarlamak istediğiniz profil > controls.
Sonra Control + F ile mix lblinker kodunu aratın, kodu bulduğunuz zaman şu an hangi tuş atalıysa onun kodu yazacak onu silin ve.
Mouse. Button_left? 0 olarak değiştirin tahminimce olacaktır akşam olduğu için denemedim ama mantıken olur eğer olmazsa söyleyin uğraşırım ben.![]()
Benim de bir sorum var sağ tıka sağ sinyal koydum ama sol tıka koyamadım acaba onu nasıl yapacağım? Yardım eder misin?
Dostum üst tarafta onun cevabını vermiştim![]()
Bir üstteki mesajda arkadaş anlatmış hangi komutu bulmanız gerektiğini.
Doğru olarak yapmamışsınızdır. Çalışmama imkanı yok. Bir harf falan eksik yazmışsınızdır. Kontrol edin tekrar.Görmemişim kusura bakmayın sağ olun <3
Edit: Olmadı yaptım ama çalışmıyor.
Yaptım
Belgeler > Euro Truck Simulator 2 > Steam profiles > buradan oynadığınız profilin klasörünü seçin. Klasör ismi saçma sapan olduğu için değiştirme tarihi son olan en son oynadığınız profil olacaktır. Ona göre profilinizi bulun.
Control. Sii dosyasını sağ tık birlikte aç not defteri ile aç yapın.
Şimdi buradan CTRL + F yaparak mix gearup yazın ve arayın direkt karşınıza çıkacak.
Geardown zaten mouse. Button_right? 0 olarak yazılıdır oyun içinden atanabildiği için.
Gearup yazan değeri ise mousebutton_left? 0 olarak değiştirin ve kaydedin.
Kapatın. Oyunu açın. Olacak.
Doğru klasörden yaptığınıza emin misiniz?Denedim ama olmadı, tekrar yardımcı olabilir misiniz?
Doğru klasörden yaptığınıza emin misiniz?
Gözünün önünde, 2. sıradaki Reis... Yapma böyle basit hataları.Öncelikle bahsettiğiniz Control.Sii dosyası yok.
Gözünün önünde, 2. sıradaki reis... Yapma böyle basit hataları.
Uzantısı tür yazan yerde yazıyor. Windows klasör ayarlarından uzantıları göster seçeneğini açmazsan uzantılar isimlerin yanında gözükmez.Ama .sii uzantısı yok neyse fark etmez ise bir deneyeyim kusura bakma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.