Çözüldü ETS 2'de motor çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

denodeno146

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ETS 2'yi H vites ile oynuyorum. Görseldeki gibi motoru N'de açıp 1'e alarak gideceğim, ama araba gitmiyor, motor kapanıyor. Motoru otomatiğe aldığımda ise açılıp kapanıyor ve anlayamadığım bir şekilde vitessiz gidiyor. Sıkıntı nedir acaba?

Dosya Ekleri

• 1753909792435.png
    1753909792435.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 28
Çözüm
Var zaten bir de değişik bir şey uygulayınca gidiyor. Debriyaja basarken N'de motoru açıyorum ve 1'e alıyorum aynı anda gaza basıyorum ama debriyajdan ayağımı tam çekmiyorum hafif hafif basıyorum öyle gidiyor. Durduğumda motorda duruyor ama her durduğumda aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorum
Oyun ayarlarından pedal hassasiyetlerini değiştir.
Var zaten bir de değişik bir şey uygulayınca gidiyor. Debriyaja basarken N'de motoru açıyorum ve 1'e alıyorum aynı anda gaza basıyorum ama debriyajdan ayağımı tam çekmiyorum hafif hafif basıyorum öyle gidiyor. Durduğumda motorda duruyor ama her durduğumda aynı şeyi yapmak zorunda kalıyorum

Oyun ayarlarından pedal hassasiyetlerini değiştir.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı