Çözüldü ETS 2'de oyun açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

-Fidelio-

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ETS 2'ye giriş yaptığımda oyun başlatılıyor diyor sonra kapanıp tekrar başlatılıyor yapıyor. Oyunu steam uygulaması üzerinden çalıştırıyorum. Oyuna giriş bile yapamıyor. Yalnızca kendini tekrar ediyor başlatılıyor diye. Ne yapmam lazım. Daha önceden hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım oynarken.

Çözüm
Bazen Steam'de olan bir bug bende de Rocket League'de olmuştu sağ tık yapın özellikler deyin üstten yerel dosyaları seçip bütünlüğü doğrula deyin olmazsa beklemeniz lazım.
Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\profiles klasörünü içersi dolumu yani dosyalar varmı bir bakarmısınız?

Sorun çözüldü. Steam kapatıp açtım yalnızca. Herhalde küçük bir bugdı. Cevaplar için teşekkürler.

Bana da bir bug gibi geldi. Çözümü vardır diye düşünüyorum. Ne kadar zaman beklemiştiniz düzelmesi için?

Belli değil bir 3-4 gün sonra denediğimde girebilmiştim belki Steam'i silip geri yükleseniz düzelebilir. Ya da hesabınızdan çıkış yapıp girince bir yükleme çıkıyor onu deneyebilirisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…