ETS 2'de Scania V8 kabin ışığı yanmıyor

FurkanSarı

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo ThinkPad E15 Gen2
8GB3200MHz
Arkadaşlar hayırlı akşamlar öncelikle şimdi bende Scania 770s tır var. Bu tırın arka tarafına V8 yazan bir tane panel takmıştım. Kırmızı ışık yayıyordu gece. Ancak son güncellemeden sonra bu ışık yanmamaya başladı. Grafiklerden mi dedim grafikler yüksek, ikincil ışıklar ve diğer araçların farları açık. Işığın görünme mesafesi ortada. Sonra başka bir bilgisayara geçtim orada da yanmıyordu. Bu sorunu nasıl çözerim?

1759436392531.png

Uzun süredir oynamıyorum ama F3 ya da F4 olması lazım oradan ışıkları ayarlayabiliyordun sanırım.

Uzun süredir oynamıyorum ama F3 ya da F4 olması lazım oradan ışıkları ayarlayabiliyordun sanırım.

Oradan sadece park lambası, kısa farlar, uzun farlar, dışardaki ekstra takılan lambalar ve gösterge panelinin lambaları ayarlanabiliyor.

Mod var mı light packler bozabiliyor.

Yok DLC ile geliyor diye biliyorum.

Mod var mı light packler bozabiliyor.

He ayrıyeten başka kabin aksesuarı modu kullanıyorum bir adet V8 panel değiştirme modu var ama konvoy gireceğiz diye onu kapatmıştım o zaman da yanmamıştı.

Hocam modifiye ayarlarına bakın belki orada bir sıkıntı vardır.

Tam olarak neye bakmam lazım onu da açıklayabilirsen yarın bakmaya çalışırım hocam.

Tam olarak neye bakmam lazım onu da açıklayabilirsen yarın bakmaya çalışırım hocam.

Tırı tamir ettiğin yerden gidiyorsun kabinin içinde ki ayarlara girip ışığın oraya bakarsan belki ışık eklenebilir emin değilim ama.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı