Çözüldü ETS 2'de sunucudan neden atıldığıma nereden bakarım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TalhaErdoğdu

Hectopat
Daha fazla  
1652360867516.png

Daha dün iki kişiyi solladım onlardan yemiş olabilirim nereden bakacağım kaç gün yediğime?

Çözüm
Alt kısımda yazan "Reason: unreliable connection" kısmı neden atıldığınızı söylüyor. İnternet bağlantınızın stabil olmamasından dolayı kicklenmişsiniz.
Bu durumun internet kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Olduğunuz şehir muhtemelen Calais, bağlantımda hiçbir problem olmamasına rağmen aynı yerde bağlandığımda ben de atılıyordum. Single'da farklı bir şehire gidin ve oyuna tekrar girmeyi deneyin. Sorunun internet kaynaklı olmadığını anlayacaksınız. Asıl çözümün böyle olup olmadığına + - verirsiniz. (Calais oyunun en kalabalık şehridir. Yöneticiler bilerek bunu yapmış olabilr.)

Bu durumun internet kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Olduğunuz şehir muhtemelen Calais, bağlantımda hiçbir problem olmamasına rağmen aynı yerde bağlandığımda ben de atılıyordum. Single'da farklı bir şehire gidin ve oyuna tekrar girmeyi deneyin. Sorunun internet kaynaklı olmadığını anlayacaksınız. Asıl çözümün böyle olup olmadığına + - verirsiniz. (Calais oyunun en kalabalık şehridir. Yöneticiler bilerek bunu yapmış olabilr.)
Promods haritasında Kirkenes öyle hocam zaten hep orada oluyor bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı