Ben öyle hani çok pc başında oyun oynayacak sıstemı zorlayacak oyunlar oynamıcam bunun için alıyorumBence alınmaz driver sorunları mı desem yükseltme imkanının olmaması mı desem sorunlar çıkınca pişman olursun. Biraz daha koyup eli yüzü düzgün sistem toplayabilirsin. Olmadı 2. el uzay montaj vs. olur ama dediğin olmasa daha iyi.
10-20k bütçem varTrendyoldan pc alacağına 2. el sistem topla dağlar kadar daha iyi. Bütçen nedir?
Ben öyle hani çok PC başında oyun oynayacak sıstemı zorlayacak oyunlar oynamayacağım bunun için alıyorum.
Monitör dahil mi?Ben öyle hani çok pc başında oyun oynayacak sıstemı zorlayacak oyunlar oynamıcam bunun için alıyorum
10-20k bütçem var
10-20k bütçem varTrendyoldan pc alacağına 2. el sistem topla dağlar kadar daha iyi. Bütçen nedir?
Pc alsam ve güzel donanım taksam?Şöyle söyleyeyim oynadıkça daha fazlasını isteme ihtimalin var. Bu sefer aldığına pişman olursun bence. Onun yerine APU alabilirsin en kötü. En azından daha ileriye dönük olur. Bütçen de iyiymiş zaten RX6600 sistem alırsın mesela.
EvetMonitör dahil mi?
Akşam müsait olursam bakacağım.10-20k bütçem var
Pc alsam ve güzel donanım taksam?
Evet
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.