G gnevnoch Hectopat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2018 #1 ETS 2 açılmıyor, tepki vermiyor. Daha önce sorunsuz oynuyordum uzun süre girmedim bir giriyim dedim açılmıyor oyun. Oyun orijinal.
ETS 2 açılmıyor, tepki vermiyor. Daha önce sorunsuz oynuyordum uzun süre girmedim bir giriyim dedim açılmıyor oyun. Oyun orijinal.
Çözüm G G gnevnoch 19 Mayıs 2018 Mr.Acar dedi: LogFile hata raporunu paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey demiyor. Oyuna tıklıyorum giriyor gibi görünüyor, 1-2 saniye sonra tık yok. Neyse arkadaşlar olayı çözdüm. Config.cfg diye dosya var, onu sildim belgelerden. Oyun açılmaya başladı.
Mr.Acar dedi: LogFile hata raporunu paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey demiyor. Oyuna tıklıyorum giriyor gibi görünüyor, 1-2 saniye sonra tık yok. Neyse arkadaşlar olayı çözdüm. Config.cfg diye dosya var, onu sildim belgelerden. Oyun açılmaya başladı.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 30 Nisan 2018 #2 https://steamrehber.com/steam-dosya-dogrulamasi-nasil-yapilir/ Artı 0 Eksi
Legendd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 1.523 Çözümler 20 30 Nisan 2018 #3 Steam'den oyun dosylarını doğrulat. Artı 0 Eksi
-the- Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 877 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2018 #4 Doğrulamadan ziyade oyunu silip temiz kurulum yapmanı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
KS KS G gnevnoch Hectopat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2018 #5 Doğrula işlemini defalarca yaptım onun yanında oyunu sildim tekrar yükledim. Ekran kartının sürücüsünü falan eski sürüme indirdim. Kütüphaneyi taşıdım onardım. Yok hiçbir türlü düzelmiyor. Artı 0 Eksi
Doğrula işlemini defalarca yaptım onun yanında oyunu sildim tekrar yükledim. Ekran kartının sürücüsünü falan eski sürüme indirdim. Kütüphaneyi taşıdım onardım. Yok hiçbir türlü düzelmiyor.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 1 Mayıs 2018 #6 Logfile hata raporunu paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Artı 0 Eksi
KS KS G gnevnoch Hectopat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2018 #7 Mr.Acar dedi: LogFile hata raporunu paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey demiyor. Oyuna tıklıyorum giriyor gibi görünüyor, 1-2 saniye sonra tık yok. Neyse arkadaşlar olayı çözdüm. Config.cfg diye dosya var, onu sildim belgelerden. Oyun açılmaya başladı. Artı 0 Eksi Çözüm
Mr.Acar dedi: LogFile hata raporunu paylaşın. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey demiyor. Oyuna tıklıyorum giriyor gibi görünüyor, 1-2 saniye sonra tık yok. Neyse arkadaşlar olayı çözdüm. Config.cfg diye dosya var, onu sildim belgelerden. Oyun açılmaya başladı.
İ İnğrecation Centipat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 1 12 Temmuz 2019 #8 gnevnoch dedi: Hiçbir şey demiyor. Oyuna tıklıyorum giriyor gibi görünüyor, 1-2 saniye sonra tık yok. Neyse arkadaşlar olayı çözdüm. Config.cfg diye dosya var, onu sildim belgelerden. Oyun açılmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Ya aynı şey bende de oldu aynı dosyayı sildim bende gene tık yok Artı 0 Eksi
gnevnoch dedi: Hiçbir şey demiyor. Oyuna tıklıyorum giriyor gibi görünüyor, 1-2 saniye sonra tık yok. Neyse arkadaşlar olayı çözdüm. Config.cfg diye dosya var, onu sildim belgelerden. Oyun açılmaya başladı. Genişletmek için tıkla... Ya aynı şey bende de oldu aynı dosyayı sildim bende gene tık yok
Furkan5543 Femtopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #9 Oyuna tıklıyorum bir s,yah ekran geliyor ondan sonra hiç birşey olmuyor Artı 0 Eksi
Aarok Centipat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 6 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #10 bendede aynı sorun var nası düzeltebilirim Artı 0 Eksi