Beyefendinaber Decapat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 6 10 Eylül 2018 #1 Problemim gayet net. Bildiğiniz antialasing yok. Nvidia denetim masasından 8x yapmayı denedim inspectordan her türlü ayarları denedim yok arkadaş antialasing yok. Ekran kartım GT 1030 video çektim videodan bakabilirsiniz sorunuma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Problemim gayet net. Bildiğiniz antialasing yok. Nvidia denetim masasından 8x yapmayı denedim inspectordan her türlü ayarları denedim yok arkadaş antialasing yok. Ekran kartım GT 1030 video çektim videodan bakabilirsiniz sorunuma. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Eylül 2018 #2 Görmedin sanırım. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 11 Eylül 2018 #3 İşaretlemişsin bile. Ölçeklendirmenin altına bak. Artı 0 Eksi
anarmed Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 215 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2018 #4 Görüntü kötü geliyorsa ölçeklendirmeyi arttır. Artı 0 Eksi
KS KS Beyefendinaber Decapat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 6 12 Eylül 2018 #5 Arkadaşlar işaretli olduğunu biliyorum zaten. Etki etmiyordu ama birisi link attı ninspector ayarları düzeldi. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar işaretli olduğunu biliyorum zaten. Etki etmiyordu ama birisi link attı ninspector ayarları düzeldi. Teşekkür ederim.