ETS2 Mod Dosyasında SCS Uzantılı Dosya Yok

İşletim sistemi
Windows 8.1

BenAkiff

Hectopat
Daha fazla  
Az önce ETS 2 ile ilgili bir mod indirdim ve WinRAR ile geldi. WinRAR'ı açtığım zaman içinde SCS uzantılı bir dosya olmak yerine direkt tır ile ilgili dosyalar bulunuyordu. Dış tasarımından tut, ses dosyalarına kadar. Bu dosyaları oyuna mod olarak nasıl entegre edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1.40 sürümünde mod bayisinden tır gözüküyordu bende, siz hangi sürümü kullanıyorsunuz ?
Evet doğru. Unutmuşum , dışarıdaydım ve eve gelince aklıma geldi. 1.35 Kullanıyorum ekran kartı DirectX 11 desteklemediğinden dolayı. Modlar DirectX 11 destekli ise görülmemesi muhtemel. MAN TGX 2020 Modunun 1.35 sürümünü arıyorum.

Evet doğru. Unutmuşum , dışarıdaydım ve eve gelince aklıma geldi. 1.35 Kullanıyorum ekran kartı DirectX 11 desteklemediğinden dolayı. Modlar DirectX 11 destekli ise görülmemesi muhtemel. MAN TGX 2020 Modunun 1.35 sürümünü arıyorum.
Steam atölyesine de bakın, orada da modlar bulunuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı