Oyun içindeki şeyler vs. geç yükleniyorsa SSD kaynaklı olabilir mi?
SSD'min değerlerini atmıştım biraz önce. Şimdi diğer SSD'me yüklüyorum bir de onda deneyeceğim.
@spank1e @xârisswn @maksu.
Tekrardan merhaba oyunu farklı SSD'ye yükleyip denedim sorun devam ediyor. Kullanımlar 60FPS sabitken %50 civarlarında ama sabitlemeyi kaldırınca %95+ bu halde bile sorun devam ediyor acaba benim ekran kartım mı bozuk yoksa oyun mu bozuk? Anlayamadım. 1080p %100 ölçeklemede denedim bu arada.
Dediğim gibi oyunun bu halinden rahatsız olmuyorum ama ekran kartımın bozuk olduğu şüphesi beni rahatsız ediyor ve korkutuyor.
Başka öneriniz var mıdır? VRAM'lerim mi bozuk acaba? Neden yahu neden! Neden her şey beni buluyor ben bu PC'yi alabilmek için senelerce çabaladım karşılığı bu mu?
@spank1e @xârisswn @maksu yok mudur hocalarım fikriniz? Yoksa bile bir şey yapın ki gördüğünüzü anlayayım aksi takdirde cevap bekliyor olacağım.
An itibari ile sorunun oyun kaynaklı bir sorun olduğuna inandım gibi bir şey uzun videoları inceledim.
Bakın mesela şurada;
Direksiyonun hizasında ekranın ortasına bakın rüzgar gülü bir anda var oluyor (zaman ayarlı)
Ya da şurada;
Sağ tarafta uzağa doğru bakın mesela bir anda ağaçlar var oluyor. (zaman ayarlı)
Adam bu videoyu çekerken 1070 kullanıyormuş ayrıca.
Yanılıyor muyum? Oyun kaynaklı bir sorun gibi yine de fikirlerinizi belirtebilirsiniz.
@SON İ3 BÜKÜCÜ