ETS2 Multiplayer Saçma Ban Sebepleri

darkiroNNN

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2018
Mesajlar
458
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Şu an kendi fikrimi belirtiyorum o yüzden öznel bir yorum yapacağım. Ben böyle saçma bir şey görmedim. Eğer olur da Türk adminlerden veya moderatör her neyse, biri bunu okur ise, utanın. Sadece utanın. Ya da siz neden utanasınız, tüm adminler ve moderatörler utansın. Yaptığınız iş saçmalıktan başka bir şey değil. Bir insanın ban sebebini değiştirmek bu kadar kolay mı? hele bir de yapmadığım bir şeyden ban atıp sonra bunu sizin saçma kurallarınız yüzünden değiştirmek? Bence hiç değil. Çoğu kişi için de değildir zaten. Önce yapmadığım ramming ten gelip ban atıyorsun, sonra da bunu uygunsuz plakaya çok rahat bir şekilde çeviriyorsun. Gel keyfim gel.

Gelelim uygunsuz plaka mevzusuna. Bunun gibi saçma bir konu yüzünden daha önce de başım yandı. Saçma bir sebepten 3 ay ban yedim. Şimdi de öyle olacağa benziyor. Yolda giderken Dikkatli bakıldığında bile zar zor gözüken bir plaka için insanlara boşu boşuna ban atıp uğraştırıyorsunuz (Plakada ATATÜRK yazıyordu. Saçma kuralları yüzünden az önce değiştirmek zorunda kaldım.). Neymiş efendim siyasi, politik bir şeymiş. Bir kere bu plakayı senin sitenden belirlemiyoruz, fotoğrafı senin sitenden belirlemiyoruz. Senin bunlara karışmaya ne hakkın var? Eğer böyle bir kural koyacaksan kendi sistemini yap. Plakayı senin sisteminden değiştirelim.

Böyle afedersiniz b**tan sebeplerden ban atacağınıza, gidin ve sisteminizi geliştirin, yeni şeyler getirin, çalışın. 2013 yılından beri ETS2, 2015 yılından beridir de (Multiplayer sanırım 2014-2015'te falan çıktı) Multiplayer üyesi ve oyuncusuyum. O sizin saçma moderatörlerinizin birkaçından daha çok oyun bilgisine sahibim. Irkçı adminleri hiç saymıyorum bile. Bıktım kardeşim bıktım! Politik fotoğraf, plaka koyana ban atmakla bir şey çözemezsiniz. Bunu kafanıza sokun.

Keşke ETS2'nin kendi Multiplayer'ı çıksa da sizlerden kurtulsak. Bıktırdınız artık. Oynama diyeceklere de şimdiden söyleyeyim. Sana ne? Oynuyorum, saçma sebeplerden ban yedikten sonra da yorumumu sergiliyorum bu kadar basit.

Bakın olabildiğince sakin yazmaya çalıştım fakat kötü tabirlerim için hepinizden özür diliyorum. Forumdan kimseye bir lafım yoktur lafım bu çakma moderatörleredir. İyi Sosyal'ler.
 
Dediklerin doğrudur, yanlış ban attıkları çok oluyor, ayrıca plakaya Atatürk yazmanın neresi sorun anlamadım, politik bir kısmı yok bunun.
Onlara göre "sorunmuş". :) Hala banı kaldırtmaya çalışıyorum plakanın değişmiş olduğuna dair resim istiyor benden moderatör. Boş insanlar boş.
 
Ben de hile yapmadığım halde hileden sınırsız ban yemiştim. Oyun bug'a girmişti her şeyin içinden geçebiliyordum, biri de videoya alıp admine atmış. Sonradan olayı anlatıp banı kaldırtabildim.
 
Hayır yani bu kadar saçma sebeplerden ban atıyorlar, kaç yıllık hesabım heba olacaktı az kalsın. Bunların korkusuna oyun da oynayamıyoruz.
Güncel: Aklının sağlam çalıştığına pek güvenmediğim adminler, banımı ban geçmişinden dolayı 3 ay yaptı. Rezil herifler.
 
Son düzenleme:
@Ouroboros_K Hesabınızdan "Ban İtiraz" kısmına giderek itiraz oluşturabiliyorsunuz. "TruckersMP ban itiraz sistemi nasıl kullanılır" diye aratırsanız detaylı anlatım bulabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı