Çözüldü ETS2 oynarken Shift+Tab yaptığımda büyük gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kennys 12

Hectopat
Daha fazla  
ETS oynarken Shift+Tab yaptığımda böyle büyük gözüküyor her şey ve sol üstteki FPS göstergesi de büyük. Oyundaki çözünürlük 1920x1080 ama Steam'de öyle değil. Sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca FPS düşmesi de oldu. Her oyunda aynı sorun var.

Dosya Ekleri

• 1691083169970.png
    1691083169970.png
    520,8 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anladım hocam ben test edeceğim sonra size döneceğim.
Steam oyun içi arayüzü normalden daha büyük normal ölçek %100 ise burda %150.

@Kennys 12 sorunu çözerseniz banada haber verin lütfen.

@Kennys 12 Sorunu çözdüm :).

Adım 1: Ayarlara gir.

Adım 2: Oyun İçi bölümüne gir.

Adım 3: Scale Steam Overlay text and icons to match monitor settings (4'üncü) seçeneğini kapat.

Adım 4: Steam'i yeniden başlat.

Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.

Sorun düzeldi mi? @Kennys 12
ETS oynarken Shift+Tab yaptığımda böyle büyük gözüküyor her şey ve sol üstteki FPS göstergesi de büyük. Oyundaki çözünürlük 1920x1080 ama Steam'de öyle değil. Sorunu nasıl çözebilirim? Ayrıca FPS düşmesi de oldu. Her oyunda aynı sorun var.

Büyük gözüken ne anlamadım hocam.

Oyundayken Shift+Tab yaptığımızda gelen ekranın çözünürlüğü ve sol üstteki FPS göstergesi.

Hocam bu Shift Tab basınca gelen ekran ise sorun onların kısayolunu değiştirerek çözebilirsiniz.

Hayır başka tuşa aldım ona basınca geliyor.

Sorun tam olarak ne ben de deneyeyim oluyor mu bakalım eğer sorun bende de olursa Steam kaynaklı. FPS göstergesi dışında başka bir şey açık mı sizinle aynı ayarları yapayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı