B Bora Beceren Hectopat Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben geçen günlerde ETS 2 aldım. Oyunda bir süre bir problem çıkmıyor ama bir süre sonra bilgisayarı çökertiyor. Sistemim oyun için yeterli gözüküyor ama yinede bu sorunu yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Merhaba arkadaşlar. Ben geçen günlerde ETS 2 aldım. Oyunda bir süre bir problem çıkmıyor ama bir süre sonra bilgisayarı çökertiyor. Sistemim oyun için yeterli gözüküyor ama yinede bu sorunu yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 25 Aralık 2017 #2 Nasıl bir çökme? Olay Görüntüleyicisi altına hata düşüyor mu? Oyunda mod var mı? Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Nasıl bir çökme? Olay Görüntüleyicisi altına hata düşüyor mu? Oyunda mod var mı? Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma | Technopat Sosyal
metehandal Kilopat Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 219 Makaleler 1 Yer Ağrı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2017 #3 Sistem özellikleri nelerdir? Artı 0 Eksi