TS SE tool ile save dosyası editle.Bir sebepten ötürü Cheat Engine indiremiyorum, acaba ETS 2'de para hilesi için başka bir yol var mı?
TS SE tool ile save dosyası editle.Bir sebepten ötürü Cheat Engine indiremiyorum, acaba ETS 2'de para hilesi için başka bir yol var mı?
Steam atölyesinde para boostlayıcı olması lazımBir sebepten ötürü Cheat Engine indiremiyorum, acaba ETS 2'de para hilesi için başka bir yol var mı?
TS SE tool ile save dosyası editle.
Steam atölyesinde para boostlayıcı olması lazım
Hepinize teşekkür ederim. Yazmayı unutmuşumZamanında bir rehberini yapmıştım. TS SE Tool'u öneririm. Para dışında da güzel özellikleri mevcut. Şehirleri keşfetme, toplu garaj satın alımı gibi. Cheat Engine'ye nazaran kullanımı biraz daha komplike ama çok da zor değil. İşini fazlasıyla görecektir.
Rehber: ETS2 & ATS için TS SE Tool Nasıl Kullanılır?
Herkese iyi, sağlıklı günler. Bu rehberimde size TS SE Tool neye yarar, nasıl kurulur ve nasıl kullanılır kısaca anlatacağım. Konuyu sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyorum, en alt bölümde detaylar mevcut. Farklı ve güzel şeyler yapmak için detaylar önemlidir. Konuyu beğendiyseniz beğenmeyi...www.technopat.net
!Not: 1.49'dan sonra güncelleme almamış olarak görüyorum, çalışmayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.