Sorum başlıktaki gibi ETS 2 son sürüm dün gece girdim ama bu sabah bu hatayı alıyorum. Betalardan 1.40.3.25v yok, güncelleme gelmesini mi bekleyeceğim?
Hocam şu anlık beklemeniz gerekiyor. Sunucular boş 50 kişi var sadece onunda moderatör ekibi olduğunu düşünüyorum. Biraz bekleyin güncelleme geliyor zaten.
Sorum başlıktaki gibi ETS 2 son sürüm dün gece girdim ama bu sabah bu hatayı alıyorum. Betalardan 1.40.3.25v yok, güncelleme gelmesini mi bekleyeceğim?
Hocam şu anlık beklemeniz gerekiyor. Sunucular boş 50 kişi var sadece onunda moderatör ekibi olduğunu düşünüyorum. Biraz bekleyin güncelleme geliyor zaten.
Çözüm dilenme olabilir veya bir önceki sürüme dönün demesi yanlış çünkü istenen sürüm 1.40+ sürümü arkadaş eski sürümlere dönün demiş ondan olabilir.
Soruna gelecek olursak betalardan hiçbiri seçik zaten 1.40 public seçtim o da olmadı @MY UYGAR'ın dediği doğru. Şimdi baktım küçük güncelleme gelmiş MP launchera.