ETS'de tren dorse nasıl alınır?

Bazı ülkelerde çift dorse ile başlayamıyorsunuz, normal durum.

Bazı ülkelerde çift dorse ile başlayamıyorsunuz, normal durum.
Lokomotif taşıdığımız dorseden bahsetmiş gibi geldi bana.

Bazı yükler her şirkette çıkmıyor, her şirket de her şehirde olmadığı için her yük her şehirde bulunamayabiliyor.

Son düzenleme:
Diğer insanları görüyorum giriyorlar.
ETS MP oynarken yükü hedefe taşıma amacı taşımıyor insanlar, bir yük alıp rastgele dolaşanlar oluyor. Belki bunları görüyorsunuzdur ancak ben MP fazla oynamadığım için yanlışım olabilir. Bir de şöyle şeyler var, hala çalışıyorsa deneyebilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Job Dispachter diye bir şey getirdi Truckersmp. Multiplayer'da tab a basın ve ayarların yanında bir simge olacak üstüne geldiğinde yazar. Orada nerden nereye gitmek istediğini ve hangi dorseyi kullanmak istediğini kendin seçebiliyorsun. Tavsiye ederim, orada tren dorsesi de var adını bilmiyorum maalesef şuanda. Daha önce almıştım, işinizi görecektir.

Kodlayarak yapabilirsiniz hayalet dorse olarak ama hiç uğraşamam derseniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kodlayarak yapabilirsiniz hayalet dorse olarak ama hiç uğraşamam derseniz?

Bu videodaki modu indirip tren dorse satın alıp oynayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı