ahmetxonic Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2017 #1 Oyunu bugün aldım. Açmaya çalıştım, bu hatayı verdi ve açılmıyor. Çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2017
İ İsmail Çakırslar Hectopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2017 #2 Korsan oyunlara destek verilmemektedir. Artı 0 Eksi
KS KS ahmetxonic Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2017 #3 İsmail Çakırslar dedi: Korsan oyunlara destek verilmemektedir. Genişletmek için tıkla... Oyun korsan değil yalnız steam üzerinden satın aldım. Artı 0 Eksi
İsmail Çakırslar dedi: Korsan oyunlara destek verilmemektedir. Genişletmek için tıkla... Oyun korsan değil yalnız steam üzerinden satın aldım.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Kasım 2017 #4 İsmail Çakırslar dedi: Korsan oyunlara destek verilmemektedir. Genişletmek için tıkla... Çözüm getiremeyeceğiniz her soruya korsana destek vermediğimiz gerçeğini yapıştırmayı bırakalım artık. Çözüm üretebiliyorsanız üretin, üretemiyorsanız cevap yazmamanızı rica edeceğim. Kaldı ki bu sorun orijinal oyunlarda da yaşanan bir sorun... @ahmetxonic , rapor alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
İsmail Çakırslar dedi: Korsan oyunlara destek verilmemektedir. Genişletmek için tıkla... Çözüm getiremeyeceğiniz her soruya korsana destek vermediğimiz gerçeğini yapıştırmayı bırakalım artık. Çözüm üretebiliyorsanız üretin, üretemiyorsanız cevap yazmamanızı rica edeceğim. Kaldı ki bu sorun orijinal oyunlarda da yaşanan bir sorun... @ahmetxonic , rapor alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal
M Mr.Acar Ziyaretçi 19 Kasım 2017 #5 Bu sorun orijinal oyunlarda da oluyor. İlk önce Steam'da dosya bütünlüğünü doğrulayın. Eğer sorun devam ediyorsa eksik DLL'ler yüzündendir muhakkak. Şu konuda bakın; [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b Artı 0 Eksi
Bu sorun orijinal oyunlarda da oluyor. İlk önce Steam'da dosya bütünlüğünü doğrulayın. Eğer sorun devam ediyorsa eksik DLL'ler yüzündendir muhakkak. Şu konuda bakın; [Çözüm] Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc000007b
FFurkaNNN Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2017 #6 Yanlış hatırlamıyorsam eğer arkadaşımda da bu hata vardı. Internetten dll indirip sorunu çözmüştü diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Yanlış hatırlamıyorsam eğer arkadaşımda da bu hata vardı. Internetten dll indirip sorunu çözmüştü diye biliyorum.
KS KS ahmetxonic Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2017 #7 Recep Baltaş dedi: Çözüm getiremeyeceğiniz her soruya korsana destek vermediğimiz gerçeğini yapıştırmayı bırakalım artık. Çözüm üretebiliyorsanız üretin, üretemiyorsanız cevap yazmamanızı rica edeceğim. Kaldı ki bu sorun orijinal oyunlarda da yaşanan bir sorun... @ahmetxonic , rapor alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Logfile.rar Buyrun. Merhaba 3 gün geçti ve hala cevap gelmedi de merak ettim. Bir şey mi oldu acaba? @Recep Baltaş Oyunun iade etme süresi bitmek üzere bir çözüm var mı? Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Çözüm getiremeyeceğiniz her soruya korsana destek vermediğimiz gerçeğini yapıştırmayı bırakalım artık. Çözüm üretebiliyorsanız üretin, üretemiyorsanız cevap yazmamanızı rica edeceğim. Kaldı ki bu sorun orijinal oyunlarda da yaşanan bir sorun... @ahmetxonic , rapor alalım: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Logfile.rar Buyrun. Merhaba 3 gün geçti ve hala cevap gelmedi de merak ettim. Bir şey mi oldu acaba? @Recep Baltaş Oyunun iade etme süresi bitmek üzere bir çözüm var mı?