Çözüldü EU4 1.35 Türkçe yama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FelliX

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. EU4 1.35 sürümü için Türkçe yama arıyorum var mıdır? Xbox uygulamasından indirdiğim için eski sürümünü indiremiyorum ya da ben bilmiyorum.

Çözüm
Oyunu Launcher üzerinden açma ya da Launcher'ı açma şansınız var mı hocam? Aşağıda yazılanları yapmayı deneyebilir misiniz?
Yanlışım yoksa kurulum Steam'e uygun olarak anlatılmış ama Xbox'un dosya dizinine göre kendiniz ayarlayıp yazılanları yaparsanız bir sorun olacağını sanmıyorum.
Yorumun altındaki yanıtlarda "settings" dosyasını da atmak gerektiğini yazmışlar.

Yorumu alıntıladığım videoya da bakabilirsiniz, belki daha yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yamanın forumdaki konusunda yazılanı yapmayı dener misiniz hocam? @FelliX
Yine olmazsa nasıl çözersiniz bilmiyorum, kusura bakmayın. Konuyu öne çıkartarak forumda görünmesini sağlayabilirsiniz, belki başkaları yardımcı olabilir.
Seyit Mehmet Çoban'ın sitesi ya da Steam Atölyesi üzerinden açıklamada verilen linkten indirmeyi deneyebilirsiniz hocam.
Atölye yamasında "Uyumlu Mod Listesi" kısmında belirtilen modlar ile uyumlu olduğu yazılmış, Seyit Mehmet Çoban'ın yamasında böyle bir destek mevcut mu bilmiyorum.

Teşekkürler hocam ama oyun ayarlarında Türkçe çıkmıyor maalesef benden mi kaynaklı Xbox'dan indirdiğim için mi öyle bilmiyorum.

Oyunu Launcher üzerinden açma ya da Launcher'ı açma şansınız var mı hocam? Aşağıda yazılanları yapmayı deneyebilir misiniz?
Yanlışım yoksa kurulum Steam'e uygun olarak anlatılmış ama Xbox'un dosya dizinine göre kendiniz ayarlayıp yazılanları yaparsanız bir sorun olacağını sanmıyorum.
Yorumun altındaki yanıtlarda "settings" dosyasını da atmak gerektiğini yazmışlar.

Yorumu alıntıladığım videoya da bakabilirsiniz, belki daha yardımcı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yamanın forumdaki konusunda yazılanı yapmayı dener misiniz hocam? @FelliX
Yine olmazsa nasıl çözersiniz bilmiyorum, kusura bakmayın. Konuyu öne çıkartarak forumda görünmesini sağlayabilirsiniz, belki başkaları yardımcı olabilir.

Son düzenleme:
Çözüm

Denedim hocam gene olmuyor. Aynı işlemleri uyguladım fakat olmadı.

Hocam son mesajı görmedim kusura bakmayın bu sefer oldu teşekkür ederim Allah razı olsun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_13.png
    102,9 KB · Görüntüleme: 460
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…