EU4 oynarken çöküyor, arkadaşımla multiplayer oynarken de, tek başıma oynarken de çöküyor. Yaşayan var mı? Neden çöktüğünü nasıl bulabilirim? @Yener K. Hocam bir bilginiz var mıdır?
EU4 oynarken çöküyor, arkadaşımla multiplayer oynarken de, tek başıma oynarken de çöküyor. Yaşayan var mı? Neden çöktüğünü nasıl bulabilirim? @Yener K. Hocam bir bilginiz var mıdır?
"C:\Users\%username%\Documents\Paradox Interactive\Europa Universalis IV" klasöründeki Save dosyalarınızı ve modlarınızı başka bir klasöre yedekleyip komple "Europa Universalis IV" klasörünü silin. Daha sonra Steam'den oyun dosyalarınıı doğrulatın. Antivirüsünüzü kapatıp oyunu çalıştırmayı deneyin.
"C:\Users\%username%\Documents\Paradox Interactive\Europa Universalis IV" klasöründeki Save dosyalarınızı ve modlarınızı başka bir klasöre yedekleyip komple "Europa Universalis IV" klasörünü silin. Daha sonra Steam'den oyun dosyalarınıı doğrulatın. Antivirüsünüzü kapatıp oyunu çalıştırmayı deneyin.
Sorunun sizinle alakalı olduğunu düşünmüyorum, Leviathan güncellemesinden sonra oyunda çok büyük açıklıklar ortaya çıktı bunlardan bir tanesi de çökme sorunları. Çözümü var mı bilmiyorum, Reddit'te kayda değer bir şey bulamadım. Ben şahsen sorunun çözülmesini bekliyorum, yakın zamanda da çözülür. Bir de son olarak modlumu girdiniz yoksa modsuz mu ? Modlar da etkili olabilir çökme sorunlarında. Mod kullanıyorsanız modları kapatıp tekrar deneyin.
Sorunun sizinle alakalı olduğunu düşünmüyorum, Leviathan güncellemesinden sonra oyunda çok büyük açıklıklar ortaya çıktı bunlardan bir tanesi de çökme sorunları. Çözümü var mı bilmiyorum, Reddit'te kayda değer bir şey bulamadım. Ben şahsen sorunun çözülmesini bekliyorum, yakın zamanda da çözülür. Bir de son olarak modlumu girdiniz yoksa modsuz mu ? Modlar da etkili olabilir çökme sorunlarında.
Arkadaşımda o DLC yok, Yeni aldığım için modsuz öğrenmeye çalışıyorum, arkadaşımda öğretiyor. Tek oyunculu girdiğim zamanda çöküyor.
Bu kadar DLC satın almıştım.