EU4 çöküyor

EU4 oynarken çöküyor, arkadaşımla multiplayer oynarken de, tek başıma oynarken de çöküyor. Yaşayan var mı? Neden çöktüğünü nasıl bulabilirim?
@Yener K. Hocam bir bilginiz var mıdır?

"C:\Users\%username%\Documents\Paradox Interactive\Europa Universalis IV" klasöründeki Save dosyalarınızı ve modlarınızı başka bir klasöre yedekleyip komple "Europa Universalis IV" klasörünü silin. Daha sonra Steam'den oyun dosyalarınıı doğrulatın. Antivirüsünüzü kapatıp oyunu çalıştırmayı deneyin.

Sisteminiz nedir?
RX 580 8GB
I5 8400
2X8 GB 2400 Mhz
Z370P-D3
Oyunu silip kurmuştum yine düzelmemişti, oradaki şeyler siliniyor mu oyunu kaldırınca? Yinede deneyeyim mi?

İlk seçenekte oynuyoruz, 1 yıl bile ilerleyemedik, bazen oyunu başlattığımız anda çöküyor.
Sorunun sizinle alakalı olduğunu düşünmüyorum, Leviathan güncellemesinden sonra oyunda çok büyük açıklıklar ortaya çıktı bunlardan bir tanesi de çökme sorunları. Çözümü var mı bilmiyorum, Reddit'te kayda değer bir şey bulamadım. Ben şahsen sorunun çözülmesini bekliyorum, yakın zamanda da çözülür. Bir de son olarak modlumu girdiniz yoksa modsuz mu ? Modlar da etkili olabilir çökme sorunlarında. Mod kullanıyorsanız modları kapatıp tekrar deneyin.

Arkadaşımda o DLC yok, Yeni aldığım için modsuz öğrenmeye çalışıyorum, arkadaşımda öğretiyor. Tek oyunculu girdiğim zamanda çöküyor.
Bu kadar DLC satın almıştım.
Dene kanka sorun hala devam ediyorsa başka çözüm önerende yoksa oyunu silip tekrar kurmaya çalış.
Yine denedik, çöktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…