EU4 çöküyor

"C:\Users\%username%\Documents\Paradox Interactive\Europa Universalis IV" klasöründeki Save dosyalarınızı ve modlarınızı başka bir klasöre yedekleyip komple "Europa Universalis IV" klasörünü silin. Daha sonra Steam'den oyun dosyalarınıı doğrulatın. Antivirüsünüzü kapatıp oyunu çalıştırmayı deneyin.
 
Sisteminiz nedir?
RX 580 8GB
I5 8400
2X8 GB 2400 Mhz
Z370P-D3
"C:\Users\%username%\Documents\Paradox Interactive\Europa Universalis IV" klasöründeki Save dosyalarınızı ve modlarınızı başka bir klasöre yedekleyip komple "Europa Universalis IV" klasörünü silin. Daha sonra Steam'den oyun dosyalarınıı doğrulatın. Antivirüsünüzü kapatıp oyunu çalıştırmayı deneyin.
Oyunu silip kurmuştum yine düzelmemişti, oradaki şeyler siliniyor mu oyunu kaldırınca? Yinede deneyeyim mi?
 
İlk seçenekte oynuyoruz, 1 yıl bile ilerleyemedik, bazen oyunu başlattığımız anda çöküyor.
Sorunun sizinle alakalı olduğunu düşünmüyorum, Leviathan güncellemesinden sonra oyunda çok büyük açıklıklar ortaya çıktı bunlardan bir tanesi de çökme sorunları. Çözümü var mı bilmiyorum, Reddit'te kayda değer bir şey bulamadım. Ben şahsen sorunun çözülmesini bekliyorum, yakın zamanda da çözülür. Bir de son olarak modlumu girdiniz yoksa modsuz mu ? Modlar da etkili olabilir çökme sorunlarında. Mod kullanıyorsanız modları kapatıp tekrar deneyin.
 
Sorunun sizinle alakalı olduğunu düşünmüyorum, Leviathan güncellemesinden sonra oyunda çok büyük açıklıklar ortaya çıktı bunlardan bir tanesi de çökme sorunları. Çözümü var mı bilmiyorum, Reddit'te kayda değer bir şey bulamadım. Ben şahsen sorunun çözülmesini bekliyorum, yakın zamanda da çözülür. Bir de son olarak modlumu girdiniz yoksa modsuz mu ? Modlar da etkili olabilir çökme sorunlarında.
Arkadaşımda o DLC yok, Yeni aldığım için modsuz öğrenmeye çalışıyorum, arkadaşımda öğretiyor. Tek oyunculu girdiğim zamanda çöküyor.
1621628642528.png

Bu kadar DLC satın almıştım.
Dene kanka sorun hala devam ediyorsa başka çözüm önerende yoksa oyunu silip tekrar kurmaya çalış.
Yine denedik, çöktü.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı