EU4 DLL hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorunun devam ediyorsa oyunu satin alabilirsin. Actigin diger konularda da belirtildigi gibi; Korsana destek verilmiyor.

Özür dilerim şu an farkettim ki Europa Universalis'i steamdan almışım. Korsan olan Hearts of Iron IV'mış
Yardım eder misiniz? Recep BALTAŞ neredesin?

Tekrar kontrol edin isterseniz. Oyun Steam'e kurulu gibi gözükmüyor. Oyunu satın alın ve sorun yaşarsanız tekrar konu açın.
C:\Program Files (x86)\Europa Universalis IV Golden Century

Ayrıca insanlara saldırmadan önce lütfen kurallara da göz atın:

Tamam oyunum korsan ama öğrenciyim oyun alacak param yok. Lütfen yardım edin , ayrıca bu orjinal oyun duyarınız nedir anlayamadım. Ayrıca reklam içeren kapak yüzünden yine ceza aldım , Sayın Moderatör kapağın neresi reklam içeriyor?

Fakirin eğlenmek istemesi bile haram olarak bakılıyor. 3 aydır üyesi olduğum sitede 80 kişinin okuduğu başlıkta hiç yardım mesajı yok. Neyse , yardımınız için teşekkürler Technopat Ailesi(!)

Son düzenleme:
Sağ-sola ahkam kesmeyi bırak istersen. Buranın bir kuralları var ve kayıt olurken bunları onaylamış oluyorsun. Son olarak burada korsan oyuna destek sağlamıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…