Çözüldü EU4 düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

gazanfer97

Yoctopat
Daha fazla  
Oyuna tıklıyorum, oyun açılıyor ama ekran gelmiyor. Windows tuşuna basıp masaüstüne geliyorum, tekrar oyuna tıklıyorum ve oyunda harita gelmiş oluyor. Haritada herhangi bir şeye tıklıyorum ve yine aynı şekilde Windows tuşuna basıp, masaüstüne gelip, tekrar oyuna tıklayınca ilerlediğini görüyorum.

Çözüm
Aynısı bende de olmuştu. Oyunla alakalı bir sorun. Ekran yenilenmiyor. Sürekli Alt Tab yapıp ekranı yenileyerek ayarlara gel ve grafik ayarları kısmından tam ekranı kapat, pencereli aç oyunu sonra uygula ve oyunu yeniden başlat.
Aynısı bende de olmuştu. Oyunla alakalı bir sorun. Ekran yenilenmiyor. Sürekli Alt Tab yapıp ekranı yenileyerek ayarlara gel ve grafik ayarları kısmından tam ekranı kapat, pencereli aç oyunu sonra uygula ve oyunu yeniden başlat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Söylediğinizi yaptım ve oldu çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı