EU4 kötü varis

  • Konuyu başlatan luxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.752

luxx

Centipat
Katılım
6 Şubat 2021
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Her zaman kötü varis geliyor. Mesela yıl 1540 Kanuni'nin gelmesi gerekirken varis Mahmud Osmanoğlu ve 2/2/0 acaba krallıklar arası evliliklerden dolayı mı oluyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
EU4 hangi oyun efendim? Sanırım strateji içinde Osmanlı olduğundan dolayı, değil mi?
Europe Universalis 4.
Her zaman kötü varis geliyor. Mesela yıl 1540 Kanuni'nin gelmesi gerekirken varis Mahmud Osmanoğlu ve 2/2/0 acaba krallıklar arası evliliklerden dolayı mı oluyor?
Crusader Kings'de gelin ve damadın statları çocuğu etkiliyor diye biliyorum. Benzer sistem olabilir mi EU4'de de?
 
Son düzenleme:
Osmanlı’da ottoman goverment var. Üç veliaht içerisinden seçebilmeniz gerekiyor veliahtınızı. Ayrıca yüksek statlara sahip bir kral ve kraliçeden yüksek statlara sahip çocuklar çıkabiliyor. Onun dışında eğer kötü statlara sahip ise komutan yapıp ordunun başına koyun. Savaşlarda ölebiliyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı