EU4 Mod Önerisi

Vassallara toprak vermek ya da barış antlaşmalarında daha fazla toprak alabileceğim ya da toprakları daha rahat dağıtabilmemi sağlayacak modlar bulunuyor mu yoksa DLC mi edinmeliyim bu mekanikler için?

Vassallara toprak vermek ya da barış antlaşmalarında daha fazla toprak alabileceğim ya da toprakları daha rahat dağıtabilmemi sağlayacak modlar bulunuyor mu yoksa DLC mi edinmeliyim bu mekanikler için?

Art of war DLC'si bu mekanikleri getiren. Ama bunun dışında savaş esnasında belirli bir toprağı seçip ona vererek topraklarını büyütebilirsiniz.

Hocam baktığım kadarıyla böyle mekanikleri ekleyebilecek bir mod bulamadım. Kesin sahip olunması lazım dediğiniz DLC'ler hangileri?
Art of war ve Rigths of man var bende.470 saati devirmiş birisi olarak farklı dlc ler olarak belki trade dlc si Wealth of nations alınabilir.

Paradox bu,oyunu yarım çıkarıp dlc ile tamamlıyorlar.

Bu arada vasallar ile ilgili olan dlc common sense dlc si onu rights of man olarak yanlış yazmışım.

Bunların dışındaki dlc ler genelde belirli bir bölge yada ülke için olan dlc'ler.(Rusya için Third rome,Kolonici ülkeler için el dorado vs.)

Arkadaşlar yeni konu açmıyım diye buraya yazdım. EU4'te savaş sistemini değiştiren bir mod var mı? Bu savaş sisteminden sıkıldım. Sürekli ben onun, o benim kaleleri ele geçiriyor sonra gidip kaleleri kurtarıyoz. Bir döngü haline geldi.
Bir de ben mesela Osmanlı'nın 20 şehrini ele geçiriyorum. Toplam topraklarına oranladığı için %10 bana kayıyor ama o benim 2 şehrimi ele geçiriyor %30 ona kayıyor. Çok saçma. Bunu değiştiren bir mod da var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı