Vassallara toprak vermek ya da barış antlaşmalarında daha fazla toprak alabileceğim ya da toprakları daha rahat dağıtabilmemi sağlayacak modlar bulunuyor mu yoksa DLC mi edinmeliyim bu mekanikler için?
Vassallara toprak vermek ya da barış antlaşmalarında daha fazla toprak alabileceğim ya da toprakları daha rahat dağıtabilmemi sağlayacak modlar bulunuyor mu yoksa DLC mi edinmeliyim bu mekanikler için?
Vassallar ile ilgili olanı The Cossacks DLCsi getiriyor diye biliyordum.Art of war DLC'si bu mekanikleri getiren.
Yani vasalların dinini değiştirme,isyankarlığını azaltma gibi büyük eklentiler rights of man dlc si ile geliyor.Ama sırf vasallar için o kadar para vermeye pek gerek yok.Vassallar ile ilgili olanı The Cossacks DLCsi getiriyor diye biliyordum.
Hocam baktığım kadarıyla böyle mekanikleri ekleyebilecek bir mod bulamadım. Kesin sahip olunması lazım dediğiniz DLC'ler hangileri?Yani vasalların dinini değiştirme,isyankarlığını azaltma gibi büyük eklentiler rights of man dlc si ile geliyor.Ama sırf vasallar için o kadar para vermeye pek gerek yok.
Art of war ve Rigths of man var bende.470 saati devirmiş birisi olarak farklı dlc ler olarak belki trade dlc si Wealth of nations alınabilir.Hocam baktığım kadarıyla böyle mekanikleri ekleyebilecek bir mod bulamadım. Kesin sahip olunması lazım dediğiniz DLC'ler hangileri?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.