EU4 mü alınmalı HOI4 mü?

s7üü

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa bu tarz oyun oynayacağım EU4 indirim de HOI4 aynı fiyatta. Sizce hangısını alayım? Cok bilgim yokta.

Çoğu kişi HOI4'ün daha kolay olduğu fikrinde ama kendim oynarken EU4'ü daha kolay bulmuştum ve bu sizde de farklılık gösterebilir dolayısıyla zorluk bence sizin için bir kriter olmamalı. Ayrıca bu tür strateji oyunlarında mühim olan yeterli vakti harcamaktır. Yani aldığınız oyun size zor geliyor olsa dahi eninde sonunda oynaya oynaya ustalaşacaksınız.

Benim önerim ikinci dünya savaşı'na ilginiz varsa HOI4, yeni çağ'a ilginiz varsa EU4 almanız.

Sonuç olarak hangisini alırsanız alın strateji türüne alışırsanız asla pişman olmazsınız, ikisini de keyifle oynarsınız.

HOI 4
Erken davransaydınız 2 hafta önce EU 4 bedavaydı
İlk defa böyle oyun oynayacaksanız HOI 4 ögrenmesi cok uzun zaman alıyor sabırlı biri olmak gerekir.

Bedava olan oyuna para mı vereceğim ah be.

O zaman ucuz olanı alırım.

Yakın da indirim falan olur mu yoksa alayim mi şimdi?

Açıkçası hiçbiri alınmamalı! Hoi4, eu4 ve ck2 (Bir sürü DLC ile birlikte) sahibiyim ama yine indirip oynuyorum. Nedeni ise DLCler hiç bitmiyor ve DLC çıkınca ana oyunu da güncelliyor paradox. Misal oyuna bir özellik eklendi, ana oyuna da ekleniyor ama DLC yoksa kullanamıyorsun. Önce böyle bir uygulamaları yoktu DLC almayınca ana oyunu etkilemiyordu, bu sisteme geçtiklerinden beri hiçbir ürünlerini almadım..

Yine alacaksan indirim bekle %75 ve üstü indirim geliyor, bütün DLCler dahil olarak.

Açıkçası hiçbiri alınmamalı! HOI4, EU4 ve CK2 (Bir sürü DLC ile birlikte) sahibiyim ama yine indirip oynuyorum. Nedeni ise DLC'ler hiç bitmiyor ve DLC çıkınca ana oyunu da güncelliyor Paradox. Misal oyuna bir özellik eklendi, ana oyuna da ekleniyor ama DLC yoksa kullanamıyorsun. Önce böyle bir uygulamaları yoktu DLC almayınca ana oyunu etkilemiyordu, bu sisteme geçtiklerinden beri hiçbir ürünlerini almadım.

Yine alacaksan indirim bekle %75 ve üstü indirim geliyor, bütün DLC'ler dahil olarak.

Ne zaman geliyor indirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı