HOI4 vs EU4

theorder21

Hectopat
Bu aralar strateji oyunlarina merak saldim. Ikisinden birini tum DLC'ler ile birlikte almaya karar verdim, Ya da butceyi zorlayip ikisini de full DLC alabilirim, cunku her iki temayi da seviyorum ama deger mi bilemeyecegim. Multiye neredeyse hiç girmeyecegim, sizce Single zevk verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence EU4 al daha uzun süre oynarsın mod falan da yükleyip.

Bu aralar strateji oyunlarina merak saldim. Ikisinden birini tum DLC'ler ile birlikte almaya karar verdim, ya da butceyi zorlayip ikisini de full DLC alabilirim, cunku her iki temayi da seviyorum ama deger mi bilemeyecegim? Multiye neredeyse hiç girmeyecegim, sizce Single zevk verir mi?

Bu aralar strateji oyunlarina merak saldim. Ikisinden birini tum DLC'ler ile birlikte almaya karar verdim, Ya da butceyi zorlayip ikisini de full DLC alabilirim, cunku her iki temayi da seviyorum ama deger mi bilemeyecegim. Multiye neredeyse hiç girmeyecegim, sizce Single zevk verir mi?
HoI4 mod çeşitlilik ve tema anlamında çok daha iyi bence; Kaiserreich, Kaiserredux, The Great War, Endsieg, Kalterkrieg, The New Order, Führerreich, In The Name of Tsar ve daha sayamadıklarım. Single oynayacakssanız bu saydığım her modda bile oynanabilecek en az 5 devlet var hepsiyle bir sürü farklı yol var sıkılacağınızı sanmıyorum.

EU4 çok çok daha derin bir oyun. Verdiğim paranın karşılığını alayım diyorsan kesinlikle EU4 al derim. Derinlik dışında da daha keyifli bir oyun bana kalırsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı