EU4 mü yoksa HOI 4 mü daha kolay?

Hocam ben günde en fazla yarım saat HOI 4 oynarım. Yeterli olur mu?

Kendi düşünceme göre olmaz, zaman isteyen bir oyun, alıştıktan sonra zaten benim gibi arada bir girer çıkarsın, istemsizce yarım saatten fazla da oynarsın, hangisini seviyorsan onu almanı öneririm, ben HOI'ciyim. :D Hem de modlarla birlikte daha da keyifli oluyor.

Dosya Ekleri

• hoi.JPG
    hoi.JPG
    18,6 KB · Görüntüleme: 113
  • eu4.JPG
    eu4.JPG
    20,5 KB · Görüntüleme: 107
Önemli olan zorluğu, kolaylığı, ne kadar süre oynayabileceğin değil keyif almandır. Bir şekilde hangi oyunu alırsan öğreneceksin. Hangisi daha çok hoşuna gittiyse onu al. İkisi de güzel oyun. Ne kadar zaman ayırabildiğin önemli değil.

Önemli olan zorluğu, kolaylığı, ne kadar süre oynayabileceğin değil keyif almandır. Bir şekilde hangi oyunu alırsan öğreneceksin. Hangisi daha çok hoşuna gittiyse onu al. İkisi de güzel oyun. Ne kadar zaman ayırabildiğin önemli değil.

Öğrenemediği ya da öğrenmekte zorlanacağı bir oyundan nasıl keyif alabilir sizce? Öğrenmesi için de zaman gerekir, günde 30 dakika ile ne öğrenebilirsin HOI4'ten. Ben denizden çıkartma yapmayı 100-150. saatimde öğrendim. :D

Öğrenemediği ya da öğrenmekte zorlanacağı bir oyundan nasıl keyif alabilir sizce? Öğrenmesi için de zaman gerekir, ben denizden çıkartma yapmayı 100-150. saatimde öğrendim. :D
Oyun bu. İlla ki keyif alacağı bir şeyini bulur. Öğrenmekten, zorlanmaktan keyif alabilir. Denizden çıkartma yapmayı bilmeden de eğlenebilir, öğrenirse daha çok eğlenir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı