ensararslan Centipat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 33 15 Mart 2020 #1 Ben DLC sayesinde özel millet oluşturdum fakat bizim kral 77'sinde göçünce variste 68'inde tahta geçti, mecbur hile yapacağım ama ülke tagını bilmiyorum. Ülke adı: BAGHDAD. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2020
Ben DLC sayesinde özel millet oluşturdum fakat bizim kral 77'sinde göçünce variste 68'inde tahta geçti, mecbur hile yapacağım ama ülke tagını bilmiyorum. Ülke adı: BAGHDAD.
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 15 Mart 2020 #2 Bu kodu kullanarak imlecin ile bütün ülkelerin taglarını görebilirsin. Kod:Panoya kopyala debug_mode Kaynak ve daha fazlası. Artı 0 Eksi
Bu kodu kullanarak imlecin ile bütün ülkelerin taglarını görebilirsin. Kod:Panoya kopyala debug_mode Kaynak ve daha fazlası.
KS KS ensararslan Centipat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 33 16 Mart 2020 #3 Tisy dedi: Bu kodu kullanarak imlecin ile bütün ülkelerin taglarını görebilirsin. Kod:Panoya kopyala debug_mode Kaynak ve daha fazlası. Genişletmek için tıkla... Sağ ol Artı 0 Eksi
Tisy dedi: Bu kodu kullanarak imlecin ile bütün ülkelerin taglarını görebilirsin. Kod:Panoya kopyala debug_mode Kaynak ve daha fazlası. Genişletmek için tıkla... Sağ ol