Rehber EULA nedir?

Steam'de de kabul ettiğimiz bir içerik aslında bu, bir çok oyunda da giriş kısmında var. Daha çok korsan ve modlama önleme amacıyla yapılmış. Türkiye'de bir bayilikleri olmadığı için sallamaya gerek yok aslında, kişisel bilgilere ulaşabileceklerini ise sanmıyorum sonuçta gidip KYC yapmıyoruz bunlara. TR altyazı bile koymayan bir firma hangi yüzle bana dava açabilecek merak konusu.

Bu sözleşmelerin çıkış nedeni ise bunları şart koşmaları. Dijitalde aldığımız hiçbir ürün bizim değil, hatta fiziksel aldığınız konsol gibi şeyler de bizim değil, sıkı sıkı korunan ve güncelleme kestikleri anda çöp olan ürünler maalesef. Bu durum için genel bir yasa çıkartılmadığı sürece(Avrupa için) böyle devam edecektir.

kişisel bilgilere ulaşabileceklerini ise sanmıyorum

Ulaşabilmelerine izin veriyorsun. İzin istiyorlar bunun için. En azından Borderlands ve diğer 2K oyunları için böyle.

Ulaşabilmelerine izin veriyorsun. İzin istiyorlar bunun için. En azından Borderlands ve diğer 2K oyunları için böyle.
Tamam ama neye ulaşabilirler işte? Windows'da konum vs. de kapalıysa zaten ulaşabilecekleri hiçbir şey kalmıyor ki.

Twitch sayesinde öğrenmiştim zaten.

Silsem rahat eder miyim oyunu?
10 saat falan geçirdim iade edemıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…