- Makaleler
- 3
Merhabalar, Battlefield 1 şu an €10. Hikayesini bitirmiştim sırf online için alınır mı?
€15 olan DLC değil miydi?Kesinlikle almaya değer bir oyun bende €15 lık olanını almayı düşünüyorum. Hem istersen beraber girebiliriz ?
Hikayesini arkadaşımda oynamıştım zaten çok kısaydı. Online için yarın almayı planlıyorum.Sen "sırf online için alınır mı?" denişsin ama Battlefield zaten online için alınır.
Pek bir farkı oluyor mu oynanışta?Ben 15 euro olan versiyonunu aldım. DLC paketleri ile beraber geliyor. Multiplayer kısmı güzel. Hele birlikte oynayacak arkadaşınız da varsa çok keyifli oluyor.
Ne gibi bir artısı var oynanış için?Normal versiyonunu almayın, oyunun büyük bir kısmı Premium kısmında yatıyor. Revolution sürümünü alın bence oyun + premium içeriyor.
Yok, sadece Battlefield 1 düşünüyorum. İlgimi çeken başka oyun yok.İnanılmaz oynamayacaksanız Origin Access almanızı tavsiye ederim.Aylık 4 Euro ve Battlefield 1 dahil bir çok oyunu aylık olarak oynayabilirsiniz.Ama ben bir başladım mı tabiri caizse köpek gibi oynarım derseniz şu an uygun gibidir.
€15 olan o sanırım.Battlefield 1 Revolition'u alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.