€10 Euro Battlefield 1 Alınır Mı?

Ben 15 euro olan versiyonunu aldım. DLC paketleri ile beraber geliyor. Multiplayer kısmı güzel. Hele birlikte oynayacak arkadaşınız da varsa çok keyifli oluyor.

İnanılmaz oynamayacaksanız Origin Access almanızı tavsiye ederim.Aylık 4 Euro ve Battlefield 1 dahil bir çok oyunu aylık olarak oynayabilirsiniz.Ama ben bir başladım mı tabiri caizse köpek gibi oynarım derseniz şu an uygun gibidir.

Ben 15 euro olan versiyonunu aldım. DLC paketleri ile beraber geliyor. Multiplayer kısmı güzel. Hele birlikte oynayacak arkadaşınız da varsa çok keyifli oluyor.
Pek bir farkı oluyor mu oynanışta?
Normal versiyonunu almayın, oyunun büyük bir kısmı Premium kısmında yatıyor. Revolution sürümünü alın bence oyun + premium içeriyor.
Ne gibi bir artısı var oynanış için?
İnanılmaz oynamayacaksanız Origin Access almanızı tavsiye ederim.Aylık 4 Euro ve Battlefield 1 dahil bir çok oyunu aylık olarak oynayabilirsiniz.Ama ben bir başladım mı tabiri caizse köpek gibi oynarım derseniz şu an uygun gibidir.
Yok, sadece Battlefield 1 düşünüyorum. İlgimi çeken başka oyun yok.
Battlefield 1 Revolition'u alın.
€15 olan o sanırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı