Euro 10,40 TL oldu

Her yerde saçma saçma afrika kabile ülkelerinin parasıyla kıyaslayanları görüyorum. Konusu açılmışken yazdım. Ne var bunda? Forumun amacı bu değil mi??
Başka yerde yazın, ironi yapmamışım gibi benim mesajımı alıntı yaparak yazmayın.
 
Başka yerde yazın, ironi yapmamışım gibi benim mesajımı alıntı yaparak yazmayın.
Müneccim olmadığım için insanların nerede ironi yaptığını veya yapmadığını bilemiyorum. Öncelikle müneccim olmadığım için özür dilerim. Cümlenizin ironi olduğunu belirtmek için "(!)" sonuna bu şekilde bir ünlem bırakabilirsiniz ki biz müneccim olmayan avam halk bunu anlayabilelim. Bir çok insan bu kur kıyaslamalarını ciddi ciddi yapıyor. Bu yüzden genelleme yaptım. Eğer ironi olarak yaptıysanız dediklerimi kendi üstünüze alınmanıza gerek yok ama yine de üstünüze alındıysanız ve üzdüysem özür dilerim.
Burada bana mı pas atıyorsun?
Dolar, Euro gibi ürünleri aldığımız para birimleri ile kıyaslanmasında bir sorun görmüyorum. Nitekim siz Euro ile kıyaslama yapmışsınız.
 
Müneccim olmadığım için insanların nerede ironi yaptığını veya yapmadığını bilemiyorum. Öncelikle müneccim olmadığım için özür dilerim.
Müneccim olmanız gerekmiyor, forumda bunu ciddiye alabilecek olmayacaktır diye varsayım yapmıştım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Japonya, Kore gibi ülkelerde de kur çok berbat bir durumda ama alım güçleri gayet iyi.

Japonya ve Kore'nin kur durumu berbat mı? WTF?
Alt tarafı adamlarda eskiden kalma fazladan 0 rakamı var, nereye berbat bir kur oluyor?

Örnek:

1 Dolar= 1.196 KWN. Yani 1 Dolar, 1.2 birim para. (Artık oraya anlayacağın para birimini koyabilirsin)

1 Dolar= 113 Yen. Yani 1 Dolar 1.13 birim para. (Yine kendine göre para ismi koyabilirsin)
 
Dolar Euro değer kazanmıyor.

Türk lirası olağanüstü bir değer kaybına uğramış durumda. Türk lirasının alım gücü yüzde 60 azaldı. Türkiye ekonomisi felaket ötesi bir dönemi yaşıyor.

Bu durum ülkenin bekasıdır. Kurumlarımız yıllardır organize olmuş cehaletin elinde.

A Haber ve yandaş media ve iktidar yalakası Prof uzman gazeteci görünümlü tetikçiler insanların zihinlerini zehirledi. 60-70 yaşında dayılar çocukların bile kuramayacağı cümleler kuruyorlar. Patates soğan kuyruğunda bekleyen koca koca adamlar mutluluk pozları veriyor
 
Müneccim olmanız gerekmiyor, forumda bunu ciddiye alabilecek olmayacaktır diye varsayım yapmıştım.
Kelimelerinize dikkat edin!!
Devamında bir çok kişinin bunu ciddi bir şekilde yazdığı için genelleme yaptığımı belirtiyorum. sonunda da eğer alındıysanız özrümü diliyorum. Boşuna uzatmayın. Bu kadar alınmanız gereken bir şey yazmadım orada.
 
Boş iş. Artık hiç bakmıyorum bile. Her gün bir önceki gün yanıma aldığım nakdin çeyreği kadar fazla alıyorum. Her gün ne de olsa %20-25 her şeye zam geliyor. Ama dış minnoşlar rahat durmuyor. Yersen. Bu durumda olmamızın iktidardan sonraki en büyük sorumlusu da muhalefettir. Onu da ekleyeyim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı