Euro 10,40 TL oldu

Dediğinizi yanlış anlamadıysam; konunun dışına çıkmak gibi mi oluyor?
Demek istediğim kur farklarına bakmaktansa ülkelerin üretimlerine ve alım güçlerine bakılması daha mantıklı geliyor bana. Bizim içinde bulunduğumuz sorunda üretimsizlikten kaynaklanıyor. Bu doğal olarak alım gücünü zorlaştırıyor. İlla bir kur kıyaslaması yapılacaksa ülkene hangi para biriminden mal geliyorsa o birimlerle kıyaslama yapılması lazım, Papua yeni ginenin para birimiyle aramda olan bir kur farkı beni pek alakadar etmiyor. Bu benim düşüncem yanlış düşünüyor olabilir. Yanlışsam düzeltirseniz sevinirim.
 
Üstteki arkadaşın dediği gibi mesele Dolar'ın veya Euro'nun artması değil. Türk lirası değer kaybediyor. 2016'da 1 Euro= 1,09 dolar iken şimdi 1.16 bu hep böyle devam ediyor. Bunun sebebi de ABD Merkez Bankası para bastığında azıcık oynama oluyor, onun acısını da bizim gibi ülkelerden çıkarıyorlar. Euro ve Sterlin arasındaki farka bakıldığında 2016'da 1 Euro= 0,89 Sterlin iken şimdi 1 Euro= 0,85 Sterlin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Gece gece insanın yüreğine indireceksiniz, o kadar döviz aldık.

money-crying.gif
 
Bunlar hep dıj güjlerin oyunu yeğen, bizi gısganıyorlar (!)

Şu anki durumda bu bile az denebilir. Ne adam gibi üretim var, ne de üretmek isteyen kişiye destek var. Fabrika desen yok denecek kadar az, elimizdeki fabrikaların %80'i özelleştirildi...
Eğer ki gelecek seçimde mevcut hükümet gitmez ise Euro 20'yi çok rahat bulur çünkü direkt ülkeyi satma eşiğine getirdiler.
İleri görüşlülük desen var. 😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı