Euro 10 TL oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dolar-ve-euro-yukselirken-capsler-de-patladi-712229_85_8_o.jpg
 
Ulan işten yeni geldim, yapılır mı bu be? Üzdü. Neyse artık bu işlere kafa yormadığım için çok yorum yapmak istemiyorum. Zaten çalıştığım yerden dolayı Güney Kore gibi ülkelere gideceğim, yani beni bir süre sonra etkilemeyecek.
 
Sene başında birazda olsa ümidim vardı ülke konusunda fakat bu zamanlar tamamen ümidimi kestim, okul bittikten sonra İngilizce öğrenip yabancı ülkeye gitmek istiyorum.
 
Böyle konular açmaktan sıkıldım sizde sıkıldınız farkındayım ama 1 TL daha arttı (1 ay önce 9.09'du) ve 10 oldu sonunda. Arjantin gibi bir örnek olduk bizde; sonumuz hayrola... Zenginle fakir arasındaki uçurum son derece fazla artık zengin daha da zenginleşirken fakir daha da fakirleşti. Niye bir eylem bir tepki vermiyoruz onu da anlamış değilim, kurbanlık koyun gibi bekliyoruz!

Bilgi kirliliği yapmayın.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_329.png
    Screenshot_329.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 47
Ekonomi'de şu an Doktora yapmaya başladım merak saldığım için, senelerdir de ilgileniyorum, geçen forumda bir tahminde bulunmuştum 1 aya dolar 8.5'u görür diye, bunu 1.5 hafta önce yazmıştım fakat ben bile bu kadar hızlı yükseleceğini tahmin etmiyordum cidden şok oldum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı