Zaten dolar ve euro'yu sabit 10 liradan hesaplıyordum, artık 20'den hesaplarım.Yanlış biliyorsunuz kardeşim, insanlar rahat hesaplama yapamadıkları için euro 10 liraya sabitlendi (!)
Zaten dolar ve euro'yu sabit 10 liradan hesaplıyordum, artık 20'den hesaplarım.Yanlış biliyorsunuz kardeşim, insanlar rahat hesaplama yapamadıkları için euro 10 liraya sabitlendi (!)
Zaten dolar ve Euro'yu sabit 10 liradan hesaplıyordum, artık 20'den hesaplarım.![]()
Maaşınızı Euro ile mi alıyorsunuz?
Ne güzel işte yeğen, ekonomik ülkeyiz. Adam 1 euro'ya menü yiyor, gıda fiyatları gördün mü ne kadar ucuz?Geçen birinin restoranında bir turist döner + ayran yemiş hesap olarak 1 Euro bırakmış.
Bizimkiler nasıl kazıklamadı turisti ?Geçen birinin restoranında bir turist döner + ayran yemiş hesap olarak 1 Euro bırakmış.
Türkiye kime kafa tutuyor ?Bir de ülkemiz kafa tuttuğu için saldırıyorlar demiyorlar mı? Harbiden çıldırmak üzereyim. Kötü olan her şey dış güçlerin, iyi olan her şey baştakilerin. Gerçekten gittikçe komikleşiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.