Tyrant Decipat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.352 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #41 Dovahkiin Dragonborn dedi: Yanlış biliyorsunuz kardeşim, insanlar rahat hesaplama yapamadıkları için euro 10 liraya sabitlendi (!) Genişletmek için tıkla... Zaten dolar ve euro'yu sabit 10 liradan hesaplıyordum, artık 20'den hesaplarım.
Dovahkiin Dragonborn dedi: Yanlış biliyorsunuz kardeşim, insanlar rahat hesaplama yapamadıkları için euro 10 liraya sabitlendi (!) Genişletmek için tıkla... Zaten dolar ve euro'yu sabit 10 liradan hesaplıyordum, artık 20'den hesaplarım.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 30 Nisan 2021 #42 Reis gurbetçileri düşünüyor yeğen, artık ülkemize gelirken kendi paralarının yanına bir 0 atması ülkemize gelirken hesap yapması için yetiyor.
Reis gurbetçileri düşünüyor yeğen, artık ülkemize gelirken kendi paralarının yanına bir 0 atması ülkemize gelirken hesap yapması için yetiyor.
D den1ce Decapat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #43 Tyrant dedi: Zaten dolar ve Euro'yu sabit 10 liradan hesaplıyordum, artık 20'den hesaplarım. Genişletmek için tıkla... Zamanında benzini 5 liradan hesaplardım şimdi 10 liraya yaklaştık.
Tyrant dedi: Zaten dolar ve Euro'yu sabit 10 liradan hesaplıyordum, artık 20'den hesaplarım. Genişletmek için tıkla... Zamanında benzini 5 liradan hesaplardım şimdi 10 liraya yaklaştık.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.015 Çözümler 3 Yer İstanbul 30 Nisan 2021 #44 Maaşınızı Euro ile mi alıyorsunuz?
SkyLord06TR Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 3.670 Çözümler 6 30 Nisan 2021 #45 Lezize dedi: Maaşınızı Euro ile mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Euro ile alsalar dert etmezlerdi TL ile alıyoruz ne yazık ki
Lezize dedi: Maaşınızı Euro ile mi alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Euro ile alsalar dert etmezlerdi TL ile alıyoruz ne yazık ki
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.328 Makaleler 30 Çözümler 10 30 Nisan 2021 #46 3 gün boyunca zar zor düştü, 2 saatte eski yerine geldi. Böyle ekonominin ben ...
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #47 Geçen birinin restoranında bir turist döner + ayran yemiş hesap olarak 1 Euro bırakmış.
A Artorias74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 3.008 Makaleler 11 Çözümler 10 30 Nisan 2021 #48 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Geçen birinin restoranında bir turist döner + ayran yemiş hesap olarak 1 Euro bırakmış. Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte yeğen, ekonomik ülkeyiz. Adam 1 euro'ya menü yiyor, gıda fiyatları gördün mü ne kadar ucuz?
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Geçen birinin restoranında bir turist döner + ayran yemiş hesap olarak 1 Euro bırakmış. Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte yeğen, ekonomik ülkeyiz. Adam 1 euro'ya menü yiyor, gıda fiyatları gördün mü ne kadar ucuz?
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #49 aykut_uçyiyenoğlu dedi: Geçen birinin restoranında bir turist döner + ayran yemiş hesap olarak 1 Euro bırakmış. Genişletmek için tıkla... Bizimkiler nasıl kazıklamadı turisti ? Call me Kem dedi: Bir de ülkemiz kafa tuttuğu için saldırıyorlar demiyorlar mı? Harbiden çıldırmak üzereyim. Kötü olan her şey dış güçlerin, iyi olan her şey baştakilerin. Gerçekten gittikçe komikleşiyorlar. Genişletmek için tıkla... Türkiye kime kafa tutuyor ?
aykut_uçyiyenoğlu dedi: Geçen birinin restoranında bir turist döner + ayran yemiş hesap olarak 1 Euro bırakmış. Genişletmek için tıkla... Bizimkiler nasıl kazıklamadı turisti ? Call me Kem dedi: Bir de ülkemiz kafa tuttuğu için saldırıyorlar demiyorlar mı? Harbiden çıldırmak üzereyim. Kötü olan her şey dış güçlerin, iyi olan her şey baştakilerin. Gerçekten gittikçe komikleşiyorlar. Genişletmek için tıkla... Türkiye kime kafa tutuyor ?
tugoli Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 3.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #50 At bir sıfır daha tamamdır işte. Yada boz bir 10 Milyar Euro daha tamamdır. Yada yap bir yerli Covid aşısı tamamdır.
At bir sıfır daha tamamdır işte. Yada boz bir 10 Milyar Euro daha tamamdır. Yada yap bir yerli Covid aşısı tamamdır.