Euro 10TL'yi geçti

Bizi yükseltecek olan yine biziz bir önce üstümüzdeki ölü toprağını atmamız gerek. Ben ülkemin ekonomisinin kötüye gitmesini istemiyorum. Örneğin arkadaşın söylediği Almanya örneği var, adamlar şu an en büyük 4. ekonomi konumunda. Biz neden düzelemeyecekmişiz?

Türkiye'nin ekonomisinin düzeleceğini inanmak kendini kandırmak demektir.

Kimse daha fazla çalışmalıyız falan demesin. Çalışma saatlerimiz Avrupa'dan fazla, maaşlarımız ve haklarımız çok az. Vasıfsız yöneticileri yüceltip kafamıza çıkaran bir topluluk yüzünden bu durumdayız. Bu bir duraklama değil euro 10'da durmayacak, iyiye gitme gibi bir durumda yok daha da kötüye gidecek böyle giderse.

Alışın, yapacak bir şey yok. Almanya'ya gitmek istiyorsanız bir vasfınızın olması lazım. Almanya vasıfsız adamı ülkesine alır mı sizce? Bu böyle gelmiş, böyle gidecek. Çok kafa yormaya gerek yok.

Arkadaş ne güzel konu açmış. Neden altına olmaz, düzelmez bu ülke diyorsunuz. Gemi su alıyor ama siz bu suyu boşaltmak istemiyorsunuz. Unutmayın bu gemi batarsa hepimiz batarız.

Euro ve dolara sesleniyorum buradan:
Dayılar bir aylığına falan düşseniz de ben PC alsam sonra tekrar çıksanız olmaz mı ya?

Bende alsam öyle yükselseniz.

Ben denedim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…