Euro truck 2 multi player

mehmet şentürk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar
Arkadaşımla euro truck 2 multi player oynamak istiyoruz. Elimizde orjinal oyun yok steam 'dan orjinal alacağız nasıl alacağız oyunu alınca ayretten multi player için birşey almamıza gerek varmı ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Oyunu almak için ilk önce bir ininal karta ihtiyacınız var. Bu kartı Migros marketlerden alabilirsiniz.
Kartı almak için 31 Tl vermeniz gerekiyor diye biliyorum. 5 Tl kart ücreti, 25 Tl ilk yükleme ve 1 Tl de yükleme parası alıyorlar. (Kart ilk alındığında içine para da yüklenmek zorunda. Yani Migros a 31 Tl vermek zorundasınız kartı alabilmek için. Ve kartınızda 25 Tl oluyor aldığınız zaman.) Siz kartı aldıktan sonra PTT bankamatiklerde para yatırın. Yani paranız bittikten sonra.
Sonra ise steam hesabınıza kartları tanıtın ve oyun alırken ödeme seçeneklerinden kart ile ödemeyi seçin. Sonra kart numarası falan isteyecek. Ondan sonra oyun kütüphanenize gelecektir. Sonra oyunun multiplayer olan kısmını indireceksiniz. Bunun için ek bir ücret verilmiyor. Sadece Steam kütüphanenizde oyun olması yeterli. Sonra multiplayer i kurup oyuna girebilirsiniz.

Bir yanlışınız var illa ininal kart olmasına gerek yok kontör veya normal bir kredi kartı olabilir. İninal kart almak istiyorsanız ben aldığımda 31 değil 30 TL ödemiştim. 25 TL yüklüyorsun 5 TL kart ücreti o zaman yüklemi ücreti almıyorlar. PTT bankamatiği, migros, ve yeni eklendi İNG bankamatiğinden de para yükleyebilirsiniz. Steam girip oyunu seçip satın ala tıklayıp MasterCard seçeneğini seçiniz ve işleme başlayınız. Şifreniz kart numaranızın son 4 hanesi oluyor. İstediği 3 haneli kod ise kartın arkasında yazan 3 haneli numara oluyor. Sonra satın ala tıklıyorsunuz ve inmesini bekliyorsunuz :) Birde migrostan para yüklerken 2 TL ek ücret alır PTT bankamatiğinden yüklerseniz fiş almayın para kesmez.

Oyunu Steam hesabınıza ekleyeceksiniz. Sonra ETS2MP - Virtual trucking world - multiplayer mod for Euro Truck Simulator 2 game by SCS Software girip üye olacaksınız. Üye olurken sizden Steam hesabınıza girmenizi isteyecek. Not:Steam profilinizi herkese açık yapmalısınız bu maddeden önce. Sonra "Download Latest Version" diyeceksiniz. Direk kurup oynayabilirsiniz. (Oyunu (Ets2MP) açtıktan sonra e-mail ve şifre yerine siteye üye olurken girdiğiniz bilgileri gireceksiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı