Euro Truck Simulator 2 Görüntü Kırılması Sorunu

ufukkarademir

Hectopat
Daha fazla  
Resimde de göründüğü gibi kenar bariyerler ve yol çizgilerinde görüntü kırılmaları mevcut. Grafik ayarlarım en yüksekte ve % 125 ölçekte. Sizce sorun çözümü nedir?
  • Windows 8.1 Pro
  • Nvidia GTX 750 Ti
ets2_00002.gif

Hayır kardeşim. Dünyada çözebilen yok bu sorunu. Ama bana sorarsan bu sorun ekran paneliyle alakalı olabilir. IPS, TN veya VA panellere sahip ekranlarda oyunları ya da videoları denemeli.
Ben ölçeklendirmeyi 150 yaparak çözdüm sorunu bu arada şu an. En azından eskisinden çok daha iyi oldu.

Bu sorun oyundan kaynaklı anti alasing kaynaklı yüzde 400 yapsamda o dalğalanma tırtıklanma kablodalarda catılarda veya resimdeki gibi uzak nesnelerde oluyor. Oyunun grafikle alakalı güncelleme getirmesi lazım.

Eki Görüntüle 296973
Resimde görünmeyen ayarlarda en yüksek ayarlarda
Antialiasing'i açıp ölçeklendirmeyi arttırdığınızda bu sorun geçer.
Aşağıda göstermiş olduğum görselden de anlayacağınız üzere pixelleri sayıyorsunuz antialising açmadığınız için.
Sağ üstteki direklere ve ağaca bakarsanız soldaki çok keskin ve pixelli,sağdakine bakarsanız daha pürüzsüz.
1609533467736.png

Kardeşim oyun icinde SMAA var onu yüzde 400 yapsamda yine aynı sorun anti alasing NVIDIA panelinde kapalı gözüküyor actıgımda yine aynı fark yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı