Çözüldü Euro Truck Simulator 2 mouse ile kontrol nasıl ayarlanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SamsunLee

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm ben Euro Truck Simulator 2'de mouse ile oynuyorum fakat mesela fareyi sağ tarafa çevirdiğimde direksiyonun hemen dönmesini istiyorum fakat olmuyor. Bu önceden böyleydi fakat sildim yükle falan yaptım gitti o onun ayarı nedir? Umarım doğru anlatabilmişimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Direksiyon Doğrusalsızlığı gibi bir ayar olacak kontrollerde, onu sıfırlarsan hareket ettirdiğin gibi döner.

Ayarlardan kontrollere tıklayın fare hassasiyetini arttırın.

Ben de genel olarak mouse ile oynuyorum ama fare ile kontrole geçtikten sonra ekstra ayar yapma gereği duymuyorum. 900 derece direksiyon hissiyatı veriyor. Hassasiyeti biraz arttırmayı deneyin isterseniz.

"Hemen dönmesi" derken dönüşlerde direksiyonu tam sol-sağ yapmaktan mı bahsediyorsunuz? Hassasiyeti arttırmak işe yarayabilir.

TruckersMP'de mouse iyi oluyor, özellikle ani kazalardan kaçmak için.

Şimdi oyuna giriyorum deneyeceğim.

"Hemen dönmesi" derken dönüşlerde direksiyonu tam sol-sağ yapmaktan mı bahsediyorsunuz? Hassasiyeti arttırmak işe yarayabilir.

TruckersMP'de mouse iyi oluyor, özellikle ani kazalardan kaçmak için.
Reis Mouse i çevirdiğim gibi dönmesini diyom mesela ben tam tur çevirdim mouse i 3 saniye sürüyo direksiyonun o tarafa gitmesi anlatabildimmi.

Reis Mouse i çevirdiğim gibi dönmesini diyom mesela ben tam tur çevirdim mouse i 3 saniye sürüyo direksiyonun o tarafa gitmesi anlatabildimmi.
ETS 2'ye girip bir baktım. Mouse'u tam sağ yaptığımda direksiyonun tam sağ olması 1 saniye gecikiyor, sanırım bunu söylüyorsunuz.

Hassasiyet ve doğrusalsızlık ayarını değiştirerek baktım, olmadı. Onu engellemenin yolu yok çünkü bu gerçekcilikle alakalı.

Anladım eyw saolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…