Euro Truck Simulator 2 tek seferlik iş ödemesi

QUARESMA7

Femtopat
Arkadaşlar, ETS 2'yi yükledim ve TruckersMP'den Online olarak oynamaya başladım. İlk başlarda iş bulmama hatası aldım ama düzeldi, sonra ise para sıkıntısı oluşmaya başladı. 5. seviyeyim ve tek seferlik işlerden 9 euro alıyorum. Sizce normal mi, yoksa sıkıntı var mı?

Mesafe, yetenek ağacı önemli şeyler bir bakın kendinize uygun yetenekleri açarsanız artacaktır buna rağmen düşük alıyorsan sıkıntı var bir de ETS2MP girdiğinde zaman bozuluyor F7'den tamrciye gidin ya da bir yerde uyuyun düzelir.

Arkadaşlar, ETS 2'yi yükledim ve TruckersMP'den Online olarak oynamaya başladım. İlk başlarda iş bulmama hatası aldım ama düzeldi, sonra ise para sıkıntısı oluşmaya başladı. 5. seviyeyim ve tek seferlik işlerden 9 euro alıyorum. Sizce normal mi, yoksa sıkıntı var mı?
Hile yap ya yada save dosyası indir basit para sorun olmayan tek oyunda para sorunu yaşadın xD

Save dosyası indir yeter. World of Trucks ve TruckersMP ban atmıyor.

Mesafe, yetenek ağacı önemli şeyler bir bakın kendinize uygun yetenekleri açarsanız artacaktır buna rağmen düşük alıyorsan sıkıntı var bir de ETS2MP girdiğinde zaman bozuluyor F7'den tamrciye gidin ya da bir yerde uyuyun düzelir.
Bide direkt online da başladım oyuna yeni profil açıp ondanda olmuş olabilirmi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı