Polonya mı, İspanya mı?

lemonatak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Polonya’ya gitmek için biriyle anlaştım ve işlemlerimizi başlattık. Şu an çalışma iznimin gelmesini bekliyorum, yeni yıla girmeden çıkacaktır diyor.
Bu süreçte araştırma yaparken İspanya’ya gidenleri de gördüm. Pasaport gücüne de baktım Polonya'dan daha yüksek, oraya gitmek daha hızlı ve daha kolay gibi görünüyor. Refah ve güvenilirlik açısından da Polonya’dan bir tık daha iyi olduğunu gördüm.

Adsız.png

Aslında benim amacım, gittiğim ülkede 1–2 yıl kalıp biraz para biriktirip kendimi Amerika’ya atmak.
O kadar da Polonya için bekledim eli kulağında. Polonya için tüm işlemlerden vazgeçip İspanya'ya gitmek mantıklımıdır? Sen olsan Polonya’yı mı tercih ederdin, İspanya’yı mı?

Arkadaşlar selamlar. Polonya’ya gitmek için biriyle anlaştım ve işlemlerimizi başlattık. Şu an çalışma iznimin gelmesini bekliyorum, yeni yıla girmeden çıkacaktır diyor.
Bu süreçte araştırma yaparken İspanya’ya gidenleri de gördüm. Pasaport gücüne de baktım Polonya'dan daha yüksek, oraya gitmek daha hızlı ve daha kolay gibi görünüyor. Refah ve güvenilirlik açısından da Polonya’dan bir tık daha iyi olduğunu gördüm.

Eki Görüntüle 2615240

Aslında benim amacım, gittiğim ülkede 1–2 yıl kalıp biraz para biriktirip kendimi Amerika’ya atmak.
O kadar da Polonya için bekledim eli kulağında. Polonya için tüm işlemlerden vazgeçip İspanya'ya gitmek mantıklımıdır? Sen olsan Polonya’yı mı tercih ederdin, İspanya’yı mı?
İspanya.

Arkadaşlar selamlar. Polonya'ya gitmek için biriyle anlaştım ve işlemlerimizi başlattık. Şu an çalışma iznimin gelmesini bekliyorum, yeni yıla girmeden çıkacaktır diyor.
Bu süreçte araştırma yaparken İspanya'ya gidenleri de gördüm. Pasaport gücüne de baktım Polonya'dan daha yüksek, oraya gitmek daha hızlı ve daha kolay gibi görünüyor. Refah ve güvenilirlik açısından da Polonya'dan bir tık daha iyi olduğunu gördüm.

Eki Görüntüle 2615240

Aslında benim amacım, gittiğim ülkede 1–2 yıl kalıp biraz para biriktirip kendimi Amerika'ya atmak.
O kadar da Polonya için bekledim eli kulağında. Polonya için tüm işlemlerden vazgeçip İspanya'ya gitmek mantıklı mıdır? Sen olsan Polonya'yı mı tercih ederdin, İspanya'yı mı?

İspanya daha çok namı olan bir şehir ancak güvenilirlik açısından sanki bana göre İspanya daha geride. Ama orada yaşayanlar daha iyi bilir.

Polonya için her şey hazırsa bozmaya gerek yok bence. Vatandaş olmadığınız sürece pasaport gücünün bir önemi yok. Vatandaş olsanızda Polonya'da AB üyesi. Avrupa içerisinde istediğiniz ülkeye vizesiz gidebilirsiniz. İspanya'da ekonomik olarak sıkıntılarda diye biliyorum. Polonya'da çok iyi değil. Hallolmuş işi bozmaya değecek bir durum yok bence.

Polonya, cunku sagci memleket. Wululu imigrant ile ugrasmazsin, biralari da cok daha guzel. Yemisim pasaportunun gucunu acikcasi; neticede hayatinin duzenini kurana karar diplomatik yetenegini belirleyen pasaport Turk pasaportu oluyor.

Gidip yerlesip, is guc sahibi olunca alacagin pasaportun 70 yasindan sonra cikan piyongodan bir farki yok semantik olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı